Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 700 000 SEK
Adress
Heklagatan 65A, Kistahöjden, Kista
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
31.4 kvm
Avgift
2 013 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad (-16) 1:a med ett av områdets bästa lägen. Balkong i fritt och soligt sydvästläge!

Nyproducerad (-16) 1:a med balkong i högt och fritt läge. Balkong i soligt läge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kök med plats för barbord. Allrum med plats för både soffa och säng. Låga avgifter i föreningen. Bra kommunikationer med busshållplats bara några minuters gångväg i från lägenheten, därifrån kan du åka till bland annat Kista galleria, Järfälla, Sollentuna C samt flygbussarna. Vid Kista galleria ligger tunnelbanan som tar dig på ca 20 minuter till T-centralen. Har du bil tar du dig enkelt till E4:an och vidare mot stan på ca 15 minuter och lika så till Arlanda. Området är lugnt och trevlig med radhus runtom, bara ca 5 minuter bort ligger Cirkel K och McDonalds. Shopping och matvarubutiker ligger i Kista galleria alternativt Sollentuna C.

Beskrivning

HALL med gott om plats för avhängning samt skoförvaring. Hallen har klinkergolv som sedan övergår till ekparkett. Längre in finns garderober för extra förvaring.

Stort helkaklat DUSCHRUM i vita kaklade väggar samt grått klinkergolv. med golvvärme. Utrustat med: WC, dusch, handfat med kommod samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Fint KÖK från Ballingslöv med gott om förvarning och ljusinsläpp. Köket har vita skåpluckor samt vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinellt utrustat med: spis, spisfläkt, inbyggd mikro, kyl/frys och diskmaskin. Plats för barbord.

Stort ALLRUM med ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både säng och soffa. Utgång till BALKONGEN med högt och fritt läge helt utan insyn. Gott om soltimmar via det fina sydvästläget.

FÖRRÅD på framsidan.

Dokument (pdf)

Planritningar Kistaterrassen Stadgar.pdf BRF_Kistaterrassen-Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 31.4 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

231565001-0365A

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
1tr
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Kistaterrassen
Organisationsnummer: 769626-4599
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 231565001-0365A
Antal lägenheter: 111
Antal lokaler: 0

Brf Kistaterrassen består av 11 hus med totalt 111 lägenheter. Föreningen är belägen ca en kilometer norr om Kista Centrum. Lägenheterna består av 1-2 rum och kök. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata med ett högt läge i området.

PARKERING
Ett 40-tal parkeringsplatser finns. Cykelparkering finns placerade vid hus 2,5 och 7.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd i direkt anslutning till lägenheten.

TV-BREDBAND
Bostäderna kommer att vara anslutna med fiber för leverans av TV, IP-telefoni och data.

TV

Via Telia

Internet

Via Telia

Månadsavgift

Avgift: 2 013 SEK / mån
inkl. värme och vatten

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.75064 %
Andel av årsavgiften: 0.75074 %
Pantsättningsavgift: 900 SEK
Överlåtelseavgift: 1500 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Ett 40-tal parkeringsplatser finns på fastigheten med separat kö för 400 k/mån. Det finns gott om gästparkeringar i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy