Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sankt Göransgatan 96, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
51 kvm
Avgift
2 750 SEK / mån
Rum
2 rum

Hörnlägenhet i bästa skick - Öppen social planlösning - Stilrent renoverat kök

Underbart boende i bästa skick presenterar en öppen social planlösning med fantastisk rymd. Här bor du i en hörnlägenhet med stora fönsterpartier i två väderstreck samt en fransk balkong som vetter mot föreningens innergård. Det stilrent renoverade köket har en grå skåpinredning och en snygg arbetsyta i putsad betong. Köket öppnar upp mot vardagsrummet som ger dig generösa ytor att möblera med sällskapsdel och ett större middagsbord. Genomgående finner du mycket bra förvaring i såväl hall som i sovrummet som har en hel garderobsvägg som når full takhöjd. För dig som är i behov av en arbetsplats har garderoben en smart lösning och döljer ett skrivbord samt eluttag för din dator och skrivare. Sovrummet är målat i en sober grön nyans och möbleras med dubbelsäng. Genomgående är lägenheten målad i ljusa nyanser och på golvet ligger en vitbetsad ekparkett.

Köper du en lägenhet i Brf Herden 8 flyttar du in i en ytterst välskött förening som har en mycket god ekonomi. Fastigheten är välskött och det finns gott om dolda tillgångar i form av flertalet hyresrätter. Du får en stor gemensam innergård samt att garage finns i fastigheten.

På Sankt Göransgatan 96 bor du med ett lugnt och ytterst centralt läge. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger och caféer samt Västermalmsgallerian, flertalet mataffärer, shopping och all tänkbar service som ligger strax intill. Vid Fridhemsplan finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand som till Norr Mälarstrand. Här hittar du vackra promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt hela Kungsholmen. Du hittar även flertalet gym i din direkta närhet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy