Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

tis 29 okt 17:15 - 17:45
Varmt välkomna visning.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK
Adress
Bergkantsgatan 4A, Bellevue, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.8 kvm
Avgift
3 444 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin tvåa med inglasad balkong.

Välkomna till Bergkantsgatan 4 A. Här hittar ni en väldigt trevlig och fin tvåa med inglasad balkong och skjutglaspartier i skönt nordvästläge med eftermiddag/kvällssol. Renoverat kök 2011 med en fin helhetsfinnish i modern tappning. Omfattande målning invändigt 2018. Väldigt yteffektiv bostad där plats lämnas för matgrupp i kök och stor soffgrupp i vardagsrum. Sovrummet har fönster mot innergården och goda ytor. Badrum med helkaklade väggar och tvättmaskin. Fiber från Telia. Två förråd varav ett i källarplan och ett på vinden. Välskött förening där husen genomgick en större Rot-renovering 1992 med fönsterbyte, stambyte inklusive badrumsrenovering samt yttertak. Utöver föreningens parkeringar finns goda avgiftsfria parkeringsmöjligheter på området.

Karlstad centrum nås enkelt via cykel eller buss tack vare dess bra förbindelser. Närhet till skola på både Våxnäs och Romstad, shopping på Bergvik/ IKEA och badplats vid Zakrisdalsudden.

Välkomna att höra av Er vid intresse!

Beskrivning

Välkomna till denna fina tvårummare med närhet till Vänerns strand belägen på Bergkantsgatan 4 A!

HALL
Hall med återkommande målade väggar i en grå ton och ett snyggt laminatgolv som följer med in i sovrum. Ansluter till bostadens samtliga rum med vardagsrum och balkong direkt till vänster. Här ges generöst med förvaring från en skjutdörrsgarderob.

SOVRUM
Bra med ytor där plats lämnas för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Målade väggar och fönster mot innergården.

KÖK
Snyggt och modernt kök som renoverades 2011 med ljusa snickerier och en vitmålad träpanel som pryder väggen. Tilltaget fönsterparti vid matplatsen där även ett vädringsfönster finns. Arbetsytor i vinkel med en stilren arbetsbänk i grå ton som går i en fin harmoni mot det vitmålade mosaikkaklet på vägg mellan över -och underskåp. Komplett maskinpark med det man kan tänkas behöva för att sköta bestyren så som; kyl & frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, rostfri spiskåpa samt diskmaskin.

DUSCHRUM/TVÄTT/WC
Vitmålade kakelplattor på vägg och mörkare målad våtrumsmatta på golv. Uppdaterade snygga inventarier bestående av handfatskommod underliggande skåp, wc, duschzon, spotlightsbelyst badrumsspegel och en kombinerad tvätt/ torktumlare från 2017 med skåpförvaring ovanför.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med ett klassiskt ekparkettgolv, mysigt burspråk och gott om plats för möbler. Vardagsrummet går i samma målade harmoniska kulör som hall och sovrum. Här nås den inglasade trallagda balkongen som löper längs med vardagsrummets ena sida och ligger i nordvästligt läge.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar 050719 BRF Årsredovisning 2018 Brf Bellevuegården.pdf BRF Energideklaration Bergkantsgatan 4 & 10.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 54.8 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1003

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1955
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bellevuegården
Organisationsnummer: 773200-0703
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1003
Antal lägenheter: 80
Antal lokaler: 2

Föreningens fastighet Mörsaren 15 i Karlstad kommun består av fem flerbostadshus och fördelade på 18 st 1:or, 55 st 2:or, 6 st 3:or samt 2 st 4:or. Total boyta om 4233,5 kvm.

Parkering: 24 st garage

Föreningens ekonomi

Föreningen förvaltas av Vänerförvaltning AB.

Föreningens renoveringar

-Föreningens byggnader genomgick en stor ROT-renovering 1992 då man bytte fönster, stamrenovering med nya badrum och nya yttertak.
-Föreningens hissar utbytta år 2017.
-Satt in LED-belysning i trapphus år 2018.
-Målning av trapphus år 2019.
-Radon mätt 2018.
-OVK klar och godkänd i januari 2019 och gäller i 6 år.

Föreningen har tre tvättstugor, varav två på Bergkantsgatan 4 samt en på Artillerigatan 8. I samtliga tvättstugor byttes nu 2016 tvättmaskiner och torktumlare till nya.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 88 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-09-18

TV

Ansluten till kabelnät, Telia. Dekoder ingår och lånas av föreningen.

Internet

Fiber erbjuds från Telia.

Månadsavgift

Avgift: 3 444 SEK / mån
Ink. värme, vatten, grundutbud tv.

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Drift enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.28700 %
Överlåtelseavgift: 1164 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Utförda renoveringar:

Målning av ytskikt, kakel i kök, lister/ foder, duschrummets väggar och golv samt montering av nya taklister, 2018.

Inköp av en kombinerad tork/tvättmaskin och montering av skåp, 2017.

Nytt kök av föregående ägare, 2011.

Uteplats

Rymlig inglasad balkong med skjutglaspartier.

Bilplats

24 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Kostar mellan 300-350 kr/mån beroende på storlek.

13 parkeringsplatser på innergården med uttag för motorvärmare. Kostar 166 kr/mån. Till parkeringarna är det separat kö.

På innergården finns även allmänna parkeringsplatser som ägs av kommunen. Där gäller 24 timmar åt gången.

Gratis parkeringar längs med gatorna.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och vindsförråd.

Två tvättstugor i Bergkantsgatan 4 samt en i Artillerigatan 8. I varje tvättstuga finns 2 tvättmaskiner och en torktumlare (torkskåp Artillerigatan 8) samt 1 torkrum till varje tvättstuga. Maskinerna byttes ut 2016.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy