Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Helgonagatan 79, Munkegärde, Kungälv
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.5 kvm
Avgift
4 517 SEK / mån
Rum
2 rum

Totalrenoverad!

Exklusiv 2a med balkong i soligt söderläge! Hela bostaden är totalrenoverad 2019 med påkostade materialval och bör upplevas på plats. Badrummet har en kombinerad tvättmaskin och tumlare, handfat och dusch med glasvägg. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. På golvet ligger en snygg och skön heltäckningsmatta. I övriga bostaden löper en rökt ekparkett. Förvaring finns i stor klädkammare som ligger i anslutning till hallen. Från det tilltagna vardagsrummet nås balkongen i soligt läge med skön. Möblerbar.

Här bor ni ett banvänligt område med välskötta lekplatser på lugna gårdar och promenadavstånd till skolor utan att behöva korsa stora vägar. Dessutom passerar Grön Express regelbundet med hållplats endast ett fåtal minuter bort. Cykelväg finns hela vägen in till den nya växande stadskärnan där ett nytt resecentrum precis har öppnat och ett stort köpcentrum med ca 100 butiker kommer stå färdigt inom något år. Stark HSB-förening med ordnad ekonomi och fin gemenskap.

Beskrivning

Hall | Fungerar som bostadens nav och härifrån når ni samtliga rum. Ljusa väggar och på golvet ligger en rökt ek-parkett som även ligger i kök samt vardagsrum. Gott om förvaring finns i klädkammare.

Kök | Riktigt fint renoverat där skåpsinredningen går i grått och en bänkskiva i trä ger en god kontrast. Påkostad maskinpark bestående av diskmaskin, fläkt, induktionshäll, kombinerad kyl och frys samt Micro och varmluftsugn i bekväm arbetshöjd. Snyggt och praktiskt med köksö.

Vardagsrum | Ligger i öppen anslutning till köket vilket inbjuder till trevliga middagsbjudningar. Här får ni plats med den stora soffan och matbordet. Härifrån når ni den soliga och möblerbara balkongen.

Sovrum | Lugnt och fritt beläget. Väggarna är målade i behagligt mörkblått. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. På golvet ligger en snygg och skön heltäckningsmatta.

Badrum | Exklusivt med stora vita kakelplattor på väggarna och på golvet ligger ett grått klinker. I duschutrymmet är det mörkt kaklade väggar och grått klinker. Utrustat med kombinerad tvättmaskin och tumlare, handfat, badrumsskåp, wc och duschvägg.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Helgonabacken.pdf Årsredovisning Helgonabacken 2018 Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kungälv kommun.

Storlek

Boarea 66.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1037

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1983

Föreningen

Föreningens namn: HSB Helgonabacken i Kungälv
Organisationsnummer: 716408-6105
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1037
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Gaffelkremlan 3 i Kungälv. Total lägenhetsyta är 6 117 m².

Parkering: En p-plats följer med alla 2/3:or och en garageplats följer med radhusen.

P-plats hyrs för 200 kr/mån med el.
P-plats hyrs för 150 kr/mån utan el.
Garageplats hyrs för 300 kr/mån. separat kölista.

TV och bredband: Telia Tripple Play där tv, bredband och telefoni ingår.

Gemensamma utrymmen: Det finns föreningslokal med övernattningsmöjlighet att hyra. I föreningen finns det också soprum, cykelrum och barnvagnsförråd.

Föreningens renoveringar

Föreningen har en underhållsplan de följer och som de upprättat tillsammans med HSB.

Utfört
2018: Bytt ut dörrar i källarförråden till säkerhetsdörrar.
2013: Bytt fönster, termostater, balkongdörrar samt ytterdörrar.
2010: Ommålning.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2010-08-19
Energiprestanda primärenergital: 110 /kWh per kvm och år

TV

Fiber från Telia.

Internet

Fiber från Teila.

Månadsavgift

Avgift: 4 517 SEK / mån
värme, vatten & Telia Tripple Play

Driftskostnad

190 SEK varav:
Försäkring: 90 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.09075 %
Andel av årsavgiften: 1.09075 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Söder.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy