Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lilla Västerbron 20, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65.5 kvm
Avgift
3 284 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Ljuvlig utsikt över Riddarfjärden - Balkong i västerläge- Garageplats finns- t uppHög

Underbart boende med högt och insynsskyddat läge samt stora fönsterpartier med magisk utsikt. Vardagsrummet och kök har en halvöppen planlösning där generösa fönsterpartier sträcker sig utmed hel vägg. Hänförande utsikt över Riddarfjärden och vidare mot söders höjder. Den luftiga och ljusa sällskapsytan ligger i nära anslutning till köket. Mycket bra förvaring i vit skåpinredning och köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, micro och varmluftsugn i högskåp samt induktionshäll. Matplats invid ett stort fönsterparti med plats för många middagsgäster.

Lägenheten har ett stort sovrum som går utmärkt att möblera med dubbelsäng. Sovrummet är rymligt och har inbyggd garderobsvägg för mycket bra förvaring. Från sovrummet når du även lägenhetens balkong som har ett soligt västläge och utsikt över innergården. Sommartid sol mellan ca 14-20. En klädkammare är idag ombyggd till ett mindre barnrum. Går enkelt att återställa till ytterligare förvaringsyta

Badrum är inrett med tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Vitkaklade väggar med mörkgrå klinkergolv och golvväme.

Rymlig hiss finns i fastigheten och ett extra förråd ligger beläget i källarplan. I föreningen finns bonusutrymmen som gästlägenhet och garage med lediga platser för 1800 kr/månaden. Gym (puls och träning) i huset. Avgiftssänkt förening med god ekonomi.

Här bor du med perfekt läge endast 2 min promenad från Fridhemsplans puls. Uppe vid Fridhemsplan finns all tänkbar service och fantastiskt bra kommunikationer med flertalet linjebussar, flygbussen till Bromma och Arlanda samt tunnelbanans blå och gröna linje. Åhléns, apotek, banker och shopping. Vill du ta en fika eller äta en god middag finns flertalet restauranger och caféer i din direkta närhet. Du har lika nära till grönskande Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet samt vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand. Promenadstråken tar dig längs med vattnet och runt Kungsholmen med cirka 1 mils promenad eller löpning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy