Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
280 000 SEK / Bud
Adress
Bjursdalsvägen 6F, Boxholm, Boxholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
1 837 SEK / mån
Rum
1 rum

NYRENOVERAD ETTA MED LÅG AVGIFT!

Välkomna till Bjursdalsvägen 6F och dess välplanerade 38 kvadratmeter! Denna bostad passar perfekt som första boende, till studenten eller som övernattningslägenhet. Hela lägenheten har totalrenoverats under 2019 med nytt helkaklat badrum, nytt kök och nya ytskikt i resterande av rummen. Planlösningen omfattar en rymlig hall med kapprum, badrum, kök och ett vardagsrum med plats för både soffa, bord och säng. I den låga månadsavgiften om 1837 kr ingår värme, vatten, kabel-Tv, Ip telefoni och bredband 100/100 mbit/s. Här är det bara att flytta in!

Stabil Riksbyggen förening med god ekonomi som nyligen utförde relining på sina byggnader. Till lägenheten finns ett källarförråd. Vidare finns tvättstuga, torkrum, och cykelförråd i samma byggnad.

På Bjursdalsvägen bor ni endast några minuters promenad till Boxholms centrum med mataffärer, bibliotek, pizzerior och vårdcentral. Till tågstation är det inte längre 4-5 minuters gångavstånd där goda pendlingsmöjligheter finns till bland annat Mjölby, Linköping, Norrköping och Tranås. I närheten finns även trevliga Timmeröbadet.

Inflyttning kan ske omgående eller efter överenskommelse.


Välkomna på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Mjölby minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=588300

Beskrivning

Hall:
Rymlig hall med ljus klinkergolv och vita väggar. Här finns även goda avhängningsmöjligheter via kapprummet.

Badrum:
Helkaklat badrum som är inrett med badkar, wc och tvättställ med kommod och spegel.

Kök:
Fint kök med vita luckor i högblankt och laminatbänkskiva. Ovanför bänkskivan finns kakel på väggen. Köket är utrustad med ugn, induktionshäll, fläkt och kombinerad kyl och frys. På golvet ligger det samma ljusa klinkergolv som i hallen.

Vardagsrum:
Inrett med laminatgolv och på ena väggen är det en fondvägg, resterande väggar är vitmålade. Här ryms både soffa, soffbord mediamöbel samt säng.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Boxholmshus 2.pdf stadgar Boxholmshus 2.pdf RBF_Boxholmshus_2-Årsredovisning-2017-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Boxholm kommun.

Storlek

Boarea 38 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2161320010000061

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1962-1964

Föreningen

Lägenhetsnummer: 2161320010000061
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 168 /per kvm (atemp) och år

TV

Via Telia. Tv-paketet Lagom ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Telia, 100-100 mbits/s.

Månadsavgift

Avgift: 1 837 SEK / mån

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51958 %
Andel av årsavgiften: 0.52330 %
Reparationsfond: 1 972 SEK

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Carportplats. Till carportplatsen är det separat kö.
P-plats 2: Parkeringsplats.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy