Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Ektorpsvägen 9, Ektorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
32 kvm
Avgift
2 196 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 1,5:a med sovalkov och smakfullt kök

Det går knappast att planera 32 kvm på ett bättre sätt. I denna 1,5:a ryms ett helkaklat badrum, fullt utrustat kök, klädkammare, garderober, vardagsrum och sovalkov. Det stora fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten och 2014 valde "Äntligen Hemma" att göra ett reportage. Det här en bostad du inte får missa.

Lägenheten är genomgående renoverad med smakfulla materialval och sobra färger. Köket renoverades 2011 med nya vitvaror. Svarta högblanka luckor, smarta förvaringslösningar och spisen placerad i ett hörn ger gott om arbetsyta. Ett stort plus är den integrerade diskmaskinen. Vardagsrummet har en modern fondvägg i rå spontad trä och parkettgolv i valnöt. Här finns plats för stort socialt umgänge och sovalkoven blir en naturlig plats för sängen. Stilren hall med klinkergolv och golvvärme. Bra förvaring med både inbyggda garderober och klädkammare. Badrummet är helkaklat med dusch och handdukstork.

Här har man nära till det mesta, såsom badsjöar, havet, skogen och staden. Närliggande Nyckelviken är otroligt populär för promenader eller varför inte Långsjön med tillhörande promenadstråk längs vattnet.
Matbutiker och annan service samt träningsmöjligheter på World Class finns i Ektorp Centrum.
Bussar går regelbundet in till staden.

Beskrivning

HALL
En välplanerad hall med bra förvaring. Här finns två rymliga inbyggda garderober och från hallen når man klädkammaren. 2012 fick hallen nytt mörkt klinkergolv med golvvärme och väggarna tapetserade med en ljus tapet 2019.

VARDAGSRUM
Ett lätt möblerat rum med plats för soffa, matbord, tv-bänk och annan trivselmöblering. SOVALKOVEN nås från vardagsrummet och blir en naturlig plats för sängen. Det är parkettgolv i valnöt och fondväggen från 2015 är rå spontad trä.

KÖK
Totalrenoverat kök 2011 med nya vitvaror. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, spis med induktionshäll, varmluftsugn och kyl med frysfack. Smarta lösningar och gott om förvaring. Det är förberett för mikro i ett köksskåp.

BADRUM
Helkaklat badrum. Utrustningen består av handdukstork, förvaringsskåp, handfat, wc och dusch. Ett rymligt badrum. Belysningen är rörelsestyrd. Lampan tänds när du går in i badrummet.

Lägenheten fick ny el 2008 och har varsamt renoverats med nytt kök och nya ytskikt.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.65%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 32 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

09046

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Våningsplan 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1971
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ektorpsvägen
Organisationsnummer: 769615-4736
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 09046
Antal lägenheter: 131
Antal lokaler: 3

Föreningen består av två fastigheter som byggdes år 1971 och ombildades till bostadsrättsförening år 2006. År 2008 byggdes två ytterligare våningar på de befintliga fastigheterna och 2017 gjordes en lokal om till ytterligare fyra lägenheter. Totalt inrymmer föreningen nu 131 trivsamma lägenheter. Till föreningen hör också två nyrenoverade tvättstugor, ett stort varmgarage med tvätthall och tre lokaler.

Föreningens renoveringar

2019 Ny underhållsfri fasad (övre våningsplan)
2019 Energideklaration
2017 Nya tvättmaskiner
2017 Lokal ombildad till lägenheter
2017 Ny entré
2016 Nytt sedumtak
2010: Nytt tak

Planerat underhåll:
2019 Ny styrenhet UC
2019-21 Renovering el. byte av fönster

Energideklaration

Energiförbrukning: 126 kWh/kvm och år

TV

Brf Ektorpsvägen har ComHem som leverantör av kabel-TV. I månadsavgiften ingår ComHems basutbud. Bostadsrättshavare tecknar själv abonnemang hos valfri bredbandsleverantör.

Månadsavgift

Avgift: 2 196 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Övrigt: 200 SEK

Värme, vatten, el och kabel-tv ingår i avgiften. Driftskostnaden blir väldigt låg. En boende behöver lägga till hemförsäkring och bredband.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.52507 %
Andel av årsavgiften: 0.52507 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Föreningen har 49 platser i garaget samt 5 platser utomhus. Garage och parkeringsplats upplåts genom ett kösystem och sägs upp vid avflyttning/försäljning av lägenhet. En garageplats kan inte överlåtas till den nye ägaren i samband med försäljning av lägenhet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy