Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 000 000 SEK
Adress
Sankt Eriksgatan 31, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt planerad 3:a - Balkong och sovrum mot innergård

Fantastiskt fin och otroligt väldisponerad ljus 3:a med balkong i västerläge. Två bra sovrum mot lugn innergård. Rymligt vardagsrum med matplats som ligger öppet i anslutning till det stilrent renoverade köket med en vacker fungerade öppen spis. Fin nyslipad fiskbensparkett på golvet. Både wc och badrum är renoverat i samband med föreningens stambyte 2018.

0 kr i avgift. El, värme, gas, vatten, fiberbredband och kabel-tv ingår!

Centralt läge med närhet till allt från små butiker och bagerier till stora matvaruaffärer, restauranger och utmärkta kommunikationer. Tunnelbana, flertalet busslinjer och Flygbussar finns i kvarteret. En kort promenad bort finns vackra promenadstråk längs vattnet, badplatser och båtbryggor nere vid Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand.

Beskrivning

ENTRÉ
Välkomnande entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i garderober med skjutdörrar. Grafitgrått laminatgolv.

WC
Separat wc som renoverats 2018 vid föreningens stambyte. Grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Litet handfat med ett spegelskåp ovanför.

BADRUM
Badrummet renoverades också 2018 med grå klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Här finns dusch med vikväggar i glas. Handdukstork. Handfat med lådkommod undertill och ett väggskåp med spegeldörrar och belysning ovanför. Kombinerad tvättmaskin-torktumlare med arbetsbänk ovanför.

KÖK
Kök ligger öppet mot vardagsrummet. Gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor med vita matta luckor. Arbetsbänkar i ytbehandlad betong med stänkskydd i glas ovanför. Här finns varmluftsugn och induktionshäll. Rostfri kyl/frys, diskmaskin och fläkt. Eldningsbar öppen spis som vetter mot vardagsrum och matplats.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ljust och luftigt och rymmer både soffgrupp och matbord. Både här och i köket ligger vacker fiskbensparkett på golvet. Stort fönsterparti i öster som bidrar till den öppna luftiga känslan.

SOVRUM
Mot innergården ligger lägenhetens två sovrum. Båda är rymliga och har plats för bra förvaring samt övrig önskad möblering. Det större har en platsbyggd garderobsvägg med elfa-system och utgång till lägenhetens balkong i västerläge.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenheten står angiven som 2 r.o.k i lägenhetsförteckningen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.58%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 75 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

10928-01-01-1020

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Väktaren 16
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 10928-01-01-1020
Antal lägenheter: 38
Antal lokaler: 2

Brf Väktaren 16 är en stabil förening som bildades 1996 och har mycket god ekonomi. Föreningen är ett oäkta bostadsföretag som beskattas som en oäkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 38 bostadsrätter och två lokaler. Tack vare sina mycket goda hyresintäkter från sina lokaler har föreningen 0 kr i månadsavgift och föreningen står dessutom för värme, vatten, el, gas, kabel-tv, fiberbredband samt bostadsrättstillägget till hemförsäkringen för sina medlemmar. Marken innehas med äganderätt. I dagsläget finns, i anledning av stamrenoveringen under 2018, inga planer på större renoveringar och inte heller några planerade avgiftsförändringar. Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening, för mer information se; https://skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/beskattningavandelioaktabostadsforetag.4.6d02084411db6e252fe80009354.html?q=o%C3%A4kta+bostadsr%C3%A4ttsf%C3%B6rening


RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
2019 - Energideklaration
2018 - Stambyte kök och badrum, 2 el-stigare bytta och resterande inspekterade.
2012 - Gårdsrenovering
2010 - Fönsterrenovering
2009 - Taket renoverades och samtliga fönster byttes ut.
2003 - Relining av stammar

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga, cykelförråd och innergård.
Besök gärna föreningen hemsida för ytterligare information www.vaktaren16.brfnet.se

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.04144 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy