Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Norrskogsvägen 38, Snättringe, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
127 kvm
Avgift
3 946 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostat parhus med spabad

Varmt välkomna till Norrskogsvägen 38!

Här får jag möjligheten att visa upp ett modernt parhus med en optimal planlösning där entrévåningen bjuder på: modernt tilltalande kök med full maskinell utrustning, öppet vardagsrum med braskamin, stor uteplats i två olika etager varav den ena med ett spabad i skyddat läge, stilrent badrum och en separat tvättstuga. På övervåningen finner ni fyra fina sovrum, ett ytterligare fint badrum med badkar och ett utmärkt allrum.

Bostaden är belägen vid Källbrink/Fullersta med bra tillgång till flertalet förskolor och skolor i närområdet. På gångavstånd når man bussar som tar er till Huddinge på knappt 10 minuter, fina naturområden och Källbrinks IP med tennisbanor, konstgräsplaner och friidrottsbana.

Sammanfattningsvis ett komplett hem för den som uppskattar ett kvalitativt boende.

Välkommen hem!

Beskrivning

ENTRÈPLAN

HALL
Inbjudande hall med gott om plats för ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Fint klinkergolv med golvvärme.

KÖK
Modernt tilltalande kök med vita luckor och mörk bänkskiva av sten. Här inryms ett matbord för 4-6 personer utan problem. Den rostfria maskinella utrustningen består av:

- Induktionshäll
- Varmluftsugn
- Integrerad micro
- Kyl och frys med fullhöjd
- Vinkyl

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Utmärkt sällskapsdel med braskamin och plats för en större soffgrupp om så önskas. Utgång till den trädäckade altanen och spabadet.

BADRUM
Stilrent badrum med infällda spotlights, WC, kommod samt hörndusch med skiljeväggar av glas.

TVÄTTSTUGA
Fräscht helkaklad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Gott om plats för förvaring i skåp samt utdragbara trådbackar.


ÖVRE PLAN

INRE HALL
En elegant trappa med eksteg leder upp till den övre våningen där man i trapphallen möts av en rymlig skjutdörrsgarderob med gott om förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 1
Ljust och fint sovrum med ekparkettgolv och stora fönsterpartier. Luftig takhöjd.

SOVRUM 2
Ljust sovrum med ekparkettgolv. Utmärkt som barnrum.

SOVRUM 3
Ljust och fint sovrum med ekparkettgolv. Garderober.

SOVRUM 4
Ljust sovrum med ekparkettgolv.

BADRUM
Stort badrum med badkar och dusch. Helkaklat med grått klinker på golv, infällda spotlights, WC samt handfat med underskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 127 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Professorn
Organisationsnummer: 769630-1295
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 12
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Professorn hade inflyttning i husen 2018 med adressen Norrskogsvägen. Föreningen består av 12 st bostäder varav 4 st i friliggande hus om 25+8 kvm samt 8 st parhus om 127 kvm med tillhörande tomtmark. Uppvärmningen i parhusen sker med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på både över och nedre plan. I de friliggande husen är det direktverkande el. Var och en står för egen anslutning till tele och bredband. Det finns öppen fiber indraget i varje hus. Gemensamt i föreningen är sophämtning samt fastighetsunderhåll. Föreningen äger fastigheten. Till varje bostad hör parkering samt förråd.

TV och bredband: Öppen fiber.

Energideklaration

Status: Utförd

Internet

Öppen fiber.

Månadsavgift

Avgift: 3 946 SEK / mån
Inkl. 2 P-platser, sophämtning & förråd.

Driftskostnad

2 250 SEK varav:
Uppvärmning: 1 750 SEK
Försäkring: 250 SEK
VA: 250 SEK
Till månadsavgiften tillkommer ca 2250 kr/mån för uppvärmning (och el), vattenförbrukning samt hemförsäkring. Driftskostnaden kan variera beroende på egen förbrukning, antal boende och val av leverantörer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 10.64000 %
Andel av årsavgiften: 10.64000 %
Pantsättningsavgift: 460 SEK
Överlåtelseavgift: 1164 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Generös trädäckad uteplats i två etager. Den lägre etagen har ett avkopplande spabad och utrymme för en matgrupp för större sällskap. Den övre etagen är ett utmärkt soldäck där man kan avnjuta solen i sydvästläge!

Bilplats

Två P-platser i området ingår i månadsavgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy