Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 300 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rissneleden 165, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
2 681 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ACCEPTERAT PRIS: Nu har ni chansen att förvärva en 2rok med låg avgift!

ACCEPTERAT PRIS: Lägenheten är mycket välplanerad med kök & vardagsrum i öppen planlösning vilket är perfekt för sociala sammanhang. Bostaden erbjuder vidare stora fönster som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Från det stilrena köket nås bostadens fantastiska balkong. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ekparkett genomgående i hela bostaden. Bostaden erbjuder ett modernt och stilrent kök med gott om förvaring i både under och överskåp. Ett helkaklat badrum och ett rymligt sovrum. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och i angränsning till sovrummet finns bostadens walk in closet om ca 4 kvm.

Till bostaden hör nyttjanderätten till ett förråd.

På Rissneleden, bor ni i direkt närhet till ypperliga kommunikationer, med några minuters gång nås Rissne centrum som erbjuder t-bana och ett flertal busslinjer. Rissne centrum erbjuder även ett gott utbud av service och restauranger. Rissne erbjuder även ett flertal skolor och förskolor med några minuter gångavstånd till bostaden både kommunal och i privat regi. På denna adress bor ni väldigt nära villaområdet Duvbo, så tar ni en promenad bland de fina villorna når ni inom kort tid centrala Sundbyberg och dess enorma utbud av restauranger, butiker och kommunikationer. För mer info se:

https://bostad.skanska.se/sok-bostad/sundbyberg-gronkulla/fragor-och-svar Varmt välkommen på visning!

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL:
Från säkerhetsdörren välkomnas en rymlig hall med klinker på golvet. Hallen är utrustad med skjutdörrar och rymmer enkelt en hallmöbel också.

BADRUM:
Stilrent och modernt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin/torktumlare samt handfat, dusch och wc.

VARDAGSRUM:
Rymlig vardagsrum som går att möblera helt efter tycke och smak, rummet rymmer tv-bänk, soffgrupp samt övrigt möblemang om så önskas.

SOVRUM/WALK IN CLOSET:
Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng med tillhörande sängbord och övrigt möblemang. I angränsning till sovrummet nås bostadens walk in closet om 4 kvm.

BALKONG:
Från sovrummet nås bostadens balkong, balkongen erbjuder gott om plats för möblemang samt blomlådor.

KÖK:
Stilrent och modernt kök med vita snickerier som matchas snyggt med en mörk bänkskiva. Köket erbjuder all modern utrustning som kan tänkas behövas för den moderna familjen. Köket rymmer även ett matsalsbord med upp till 6 personer.

Dokument (pdf)

BRF Ekonomisk plan BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 47 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1-1502

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Våning 6 i hissen.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Grönkulla
Organisationsnummer: 769632-0121
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1-1502
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 1

Brf Grönkulla är en äkta förening som registrerades 2 april 2016. Föreningen består av 115 lägenheter fördelat i två flerbostadshus, samt en lokal.

Parkering: Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

BoNea sköter uthyrning av p-platserna.
Tel: 010-4498017
Veronica.blom@skanska.se

TV och bredband: Alla lägenheter i Grönkulla är anslutna till Sundbybergs Stadsnät ett fiberoptiskt bredbandsnät där flera olika tjänsteleverantörer ab b.la Internet, Tv och telefoni.

Bredband: Kalejdo levererar grundutbudet, sedan kan man köpa till kanalpaket från andra leverantörer.
https://www.sundbybergsstadsnat.se/pages/tv

Gemensamma utrymmen: Sutterängplan innehåller garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Det finns dessutom barnvagnsrum i respektive trapphus.
Sopsugsanläggning är placerad mellan de två huskropparna. På baksidan kommer en grillplats med bänkar att anläggas

Månadsavgift

Avgift: 2 681 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

På baksidorna ansluter husen till en lummig parkmiljö med lekplats för de minsta, gemensamma uteplatser och grönytor.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Bilplats

Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

BoNea sköter uthyrning av p-platserna.
Tel: 010-4498017
Veronica.blom@skanska.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy