Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 000 000 SEK / utgångspris
Adress
Frödingsvägen 4, Kungsholmen-Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
1 776 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ytterst väldisponerad - Lugnt läge mot gård - Rymligt sovrum

Välkommen till ytterst väldisponerade 34 kvm med unik och öppen planlösning som bjuder på ljusa ytor i mycket gott skick. Denna unika planlösning för denna storlek är sällan till salu och den passar för såväl singelboende som för par med ett mysigt sovrum som rymmer 160 cm säng. Lägenheten bjuder på en underbar rymd med stora fönsterpartier som vetter mot föreningens lugna och grönskande innergård. I vardagsrummet kan du möblera med såväl sällskapsdel, byrå och ett middagsbord invid köket. Köket är stilrent renoverat och fullt utrustat med såväl kyl/frys, diskmaskin, ugn, gashäll och fläkt. Här finner du bra förvaringsmöjligheter i kökslådorna goda arbetsytor på bänkskivan för den som älskar att laga mat. Köket öppnar upp mot vardagsrummet och gör det möjligt att umgås när middagen förbereds, perfekt för de sociala tillställningarna. I hallen finner du fantastiskt bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och i garderob med fina spegeldörrar och här når du även lägenhetens fräscha och kaklade badrum. Genomgående finner du en generös takhöjd, öppna och sociala ytor, vitmålade väggar och vitbetsade furutiljor i original.

På Frödingsvägen 4 bor du precis invid grönska och Fredhälls välbesökta badklippor. Lummiga Fredhällsparken ligger strax utanför porten med utomhustennisbana, baddamm för de små och härliga promenad- och löparspår. Badklipporna och även närheten till Kristinebergs badbryggor är en stor bonus under sommarmånaderna. Strax utanför dörren finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss och du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan. Runt hörnet finner du mångas favoriter Bageriet 1935 för frukostar och härliga Solstugan för luncher och middagar i sommarsolen. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger finns ca 10 minuters promenad bort.

Beskrivning

HALL
Direkt till vänster i hallen finns en inbyggd garderob med spegelskjutdörrar som ger dig fantastisk förvaring. Till höger finns en väggnisch som ger plats för dina ytterkläder och skor. Lite längre in finns en rymlig inbyggd garderob. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitbetsade furutiljor i original vilket är genomgående i hela lägenheten.

KÖK
Köket är byggt i vinkel med vita- över och underskåp samt hyllplan för extra förvaring. Ovanför arbetsytan i oljad ek sitter en vit kakelmosaik och ett fönster som vetter mot lägenhetens sovrum ger härligt ljusinsläpp. Invid kyl/frys finns ett högskåp som du kan använda som städskåp. Köket erbjuder dig en fullstor diskmaskin som sitter dold bakom skåpfront. I övrigt består vitvarorna av gasspishäll, ugn samt fläkt. Köket har en öppen planlösning emot vardagsrummet, vilket gör hela lägenheten väldigt social och trevlig

VARDAGSRUM
Vardagsrummet bjuder på en underbar rymd och har ett stort fönsterparti som vetter ut mot grönska och mot en lugn innergård. Rummet ger dig lättmöblerade ytor med gott om utrymme att möblera med sällskapsdel, byrå och ett middagsbord.

SOVRUM
Det mysiga sovrummet har utrymme att möbleras med 160 cm säng och har ett stort fönster som vetter ut mot föreningens grönskande och lugna innergård. Eftersom du kan möblera med en bredare säng passar lägenheten för såväl singelboende som för par. I dagsläget finns också en dörr till sovrummet.

BADRUM
Badrummet har vitkaklade väggar samt ljusa klinkergolv. Badrummet är utrustat med handfat med spegelskåp ovanför, toalettstol samt dusch.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration Brf Balen 4.pdf BRF Årsredovisning 2018 Brf Balen 4 BRF Stadgar Brf Balen 4.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.58%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 34 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

8

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Lägenheten ligger belägen på 0,5 tr med ett högt läge mot gård
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1931
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Föreningen

Föreningens namn: Balen 4
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8
Antal lägenheter: 32
Antal lokaler: 2

FÖRENINGEN:
Brf Balen 4 bildades 2002 och består idag av 32 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen huserar i en välskött fastighet på Frödingsvägen 4.

RENOVERINGAR:
Fastigheten är i mycket gott skick och det är något man noterar direkt i entrén. Stora renoveringar har sett ut enligt följande:

2018 - Renovering av gård
2017 - Balkongtillbyggnad
2016 - OVK- och brandbesiktning, stamspolning
2015 - Fastighetsbesiktning och upprättande av underhållsplan fram till 2030
2014 - Byte av lamparmaturer, renovering av element samt återställning av vattenskada i hyreslokal, bestaällning av takisolering
2013 - Asfaltering av gård
2012 - Byte av värmepanna samt värmereglage, översyn av tak, radonmätning
2011/2012 - Renovering av fasad
2010 - Energideklaration
2007 - Trapphus renovering
2006 - Säkerhetsdörrar installerades
2005 - Stambyte av kök/badrum samt uppgradering av el, tvättstugan renoverads

KABEL-TV/BREDBAND:
Fiber finns indraget i fastigheten och föreningen har avtal med Ownit för både Kabel-TV och Bredband. Såväl Kabel-tv och Bredband ingår i avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Fräsch tvättstuga finns i källaren utrustad med tre tvättmaskiner varav en obokningsbar, torkskåp, torktumlare samt mangel.
- På baksidan av fastigheten finns en grönskande gård som om sommaren möbleras med utemöbler.
- Cykelförråd finns i källaren och det finns även cykelparkering på gården.

Energideklaration

Energiförbrukning: 140 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 1 776 SEK / mån
I avgiften ingår värme, VA, kabel-tv och bredband

Driftskostnad

552 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Övrigt: 222 SEK

Övrigt avser gas

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.51 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy