Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kristinehovsgatan 5B, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
3 171 SEK / mån
Rum
2 rum

Härlig funkislägenhet med lummigt läge

Mycket trevlig lägenhet med bibehållen funkiskänsla i kombination med moderna och tidsenliga lösningar. Funkisen gör sig påmind genom den yteffektiva planlösningen, innerdörrar, fönsterbänkar i marmor, och stavparkett. Lägenheten är helt renoverad/nybyggd 2010 med nytt kök, nya ytskikt och badrummet renoverades 2015. Allt väsentligt är därför i mycket gott skick.

Lägenheten har ett trivsamt läge med utsikt mot härlig grönska och den stillsamma skogsbacken på husets baksida. Vardagsrum som enkelt möbleras för soffgrupp, TV, och stor matplats . Rymligt och funktionellt sovrum med tre garderober. Stort kök med gott om förvaring och bänkytor i öppen planlösning med vardagsrummet.

Fastigheten som är ansedd som ett av Stockholms finaste funkishus andas det bästa av vad 40-talet kunde erbjuda och är belägen vid foten av fridfulla Skinnarviksberget, alldeles intill Högalidskyrkan. Här bor du centralt och ostört med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, träningsanläggningar, vackra promenadstråk, badplats, Hornstulls galleria, bra kommunikationer, tunnelbanestation och köpcentrum. Vackra Skinnarviksparken ligger precis runt hörnet och en kort promenad bort finns härliga Långholmen och Tantolunden.

Goda kommunikationer ett par minuter från både Hornstulls- och Zinkensdamms tunnelbanestationer. Även busslinjerna 4, 55, 66 och 74 går i närområdet. Från Hornstull går flygbussen som på fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats. Du tar dig är även snabbt till Stockholm Södra där pendeltåget tar dig norr- eller söderut i Stor-Stockholm.

Föreningen är välskött och trevlig, samt har god ekonomi med låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller, förutom sin härliga framsida med utemöbler, gräsytor och planteringar, en stor tvättstuga (med bokningsdel och även spontanmaskiner) och cykelrum. Mittemot ligger Kristinehofs gamla Malmgård och den vackra Högalidskyrkan med dess park.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy