Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Åsögatan 168, Södermalm / Katarina, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
3 659 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Ansvarig mäklare

Linnea Wisenfelt
Ansvarig mäklare Linnea Wisenfelt

Radhuskänsla med insynsskyddad uteplats om 40 kvm!

Med ett ypperligt läge i en av Södermalms bästa kvarter finner du denna genomgående och ljusa bostad med egen uteplats om 40 kvm. Lägenheten är genomgående och ljus med ett trevligt läge i vacker fastighet från 1883. Tillhörande lägenhet finns en stor och insynsskyddad uteplats om 40 kvm i söderläge med trädäck. En grönskande hög jasminhäck omger uteplatsen vilket skiljer av den från föreningens övriga innergård.

Lägenheten har en flexibel planlösning och kan fungera som en tvåa och trea. Köket är nyrenoverat och har gott om förvaring, två nyrenoverade badrum och väl tilltaget och lätt möblerat vardagsrum mot Åsögatan. Sovrummet har plats för dubbelsäng, nattduksbord samt inbyggda garderober för maximalt med förvaring. Sovrummet ligger ostört och insynsskyddat mot gården. Mellan sovrum och kök finns förlängning av hallen och utgången till uteplatsen genom vackra dubbeldörrar i glas. Detta blir lägenhetens tredje rum och kan användas både som vardagsrum, arbetsrum och barnrum. Hela lägenheten präglas av detaljer från byggåret med takstuckatur, takrosetter och väggspeglar. Genomgående gediget ekgolv i hela lägenheten.

Här bor man med ett suveränt läge precis invid Vita bergen och med Sofos hjärta Nytorget runt hörnet. Nytorget är en mycket populär mötesplats för både stora och små med sin fina lekpark och under sommaren kantas torget av flertalet trevliga uteserveringar. Området kryllar av välbesökta caféer och restauranger, värda att nämnas bland annat La Veecchia Signora, Nook och Café Nizza. På bekvämt avstånd med några meter från porten ligger 7-eleven, apotek Kronan och Cajsa Warg. Bra kommunikationer med buss 2,3 och 76 runt hörnet på Renstiernas gata Dessa tar dig vidare till Slussen och Skanstull på ett par minuter där både gröna och röda t-banelinjen ansluter.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy