Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Marieviksgatan 45, 1tr, Liljeholmen/Liljeholmskajen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91 kvm
Avgift
4 257 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktion från 2013. Sjönära 4:a med balkong och stilrena materialval.

I ett sjönära läge, bara ett stenkast från vattnet, hittar ni denna mycket välplanerade hörn-4:a med balkong och fönster i två väderstreck belägen vid Liljeholmskajen. Här erbjuds ett perfekt boende för familjen i ett bra läge i bra förening med extremt låg avgift. Lägenheten har tre bra sovrum, två moderna badrum samt ett väl tilltaget vardagsrum med goda trivselytor. Ett stilrent kök och matplats för stora sällskap. Balkongen nås från vardagsrummet och har gott om plats för utemöbler och en fin utsikt mot Marieviksgatan samt Karaffgatan. Tack vare klädkammaren och ett flertal garderober så blir förvaringen praktisk och smidig.
Välkommen till en stilren och snygg bostad vid Liljeholmskajen. Det här är en bostad för den kräsne, för den som ställer krav på sitt boende och för den som vill kunna flytta in och trivas från dag ett. Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter för såväl ytterkläder som skor. Garderobsvägg.

VARDAGSRUM
Stort lättmöblerat vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök. Ett ljust och trivsamt rum som erbjuder härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och utgång till underbar balkong. Här finns gott om plats för matgrupp, arbetshörna, tv-möbel, läshörna samt övrig trivselmöblering.

BALKONG
Från vardagsrummet når man den underbara balkongen med hörnläge med utsikt både mot Marieviksgatan och Karaffgatan. Här finns gott om plats för större möbelgrupp och stämningshöjande växtlighet.

KÖK
Smakfullt kök med ljus inredning samt väl tilltagna arbetsytor och bra förvaring. Ovan arbetsbänken sitter ett vitt kakel och den praktiska bänkbelysningen erbjuder god arbetsbelysning. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro samt fläkt.
Matplatsen är belägen i vardagsrummet intill fönsterpartiet och här dukar man enkelt upp för stora sällskap.

SOVRUM 1 (8 kvm)
Kan användas enligt tycke och smak till barnrum eller varför inte som arbetsrum? Här finns plats för säng och arbetshörna.

SOVRUM 2 (7 kvm)
Mindre sovrum med plats för säng, arbetshörna samt övrig trivselmöblering.

SOVRUM 3 (14kvm)
Rymligt sovrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng. Ingång till rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare för bra förvaring.

BADRUM
Mycket fräscht och helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme (el). Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, badkar med rak duschvägg i glas, tvättmaskin, torktumlare samt praktisk avlastningsbänk och förvaringsskåp. Smakfulla färgval.

WC/DUSCH
Wc/Dusch med helkaklade väggar och klinkergolv och golvvärme (el). Utrustad med wc, dusch, handfat med kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf Energideklaration BRF Sjövikskajen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.71%.

Församling

Hägersten.

Storlek

Boarea 91 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

51103

Våning / hiss

Våning 1 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sjövikskajen
Organisationsnummer: 769623-5428
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51103
Antal lägenheter: 131
Antal lokaler: 6

Energideklaration

Energiklass: B
Energiförbrukning: 62 /per kvm (atemp) och år

TV

Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. En obligatorisk avgift om 220 kronor adderas på din avgift för att inkludera allt detta.

Internet

I den obligatoriska avgiften om 220 kronor (läggs på månadsavgiften) ingår Internetuppkoppling via Telia. Tillgänglig hastighet är idag 250/100 Mbit/s. Om du vill kan du komplettera med ännu högre hastigheter.

Månadsavgift

Avgift: 4 257 SEK / mån

Driftskostnad

650 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
VA: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Driftkostnaderna varierar beroende på familjestorlek och förbrukning. Uppgifterna ovan avser 4 personer i hushållet.
Varmvatten debiteras respektive bostadsrättsinnehavare relaterat till uppmätt förbrukning, vilket gör att du själv kan påverka din avgift. Vatten/avlopp ovan avser varmvattenförbrukning

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.84300 %
Andel av årsavgiften: 0.83874 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong om 12 kvm med hörnläge i olika väderstreck.

Bilplats

Föreningen förfogar över 28 fasta platser och 77 rörliga platser i garaget.
Rörliga p-platser kostar 1.000:-/mån och fasta platser kostar 1.400:-/mån.
Separat kösystem.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy