Länk kopierad!

Visningar

sön 29 sep 10:45 - 11:45
Öppen visning - välkommen!
mån 30 sep 17:00 - 17:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Nybodaringen 101, Nybodahöjden/Liljeholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44.5 kvm
Avgift
3 073 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt planerad 1,5:a om 44,5 yteffektiva kvadratmeter med härlig balkong

ACCEPTERAT PRIS. Modern standard och stilrena materialval. Yteffektiv med optimal planlösning i hörnläge. Vardagsrum med plats för både sällskapsmöbler och matbord samt utgång till härlig balkong i lugnt läge inbäddad i grönska. Sovalkov med fönster och plats för dubbelsäng. Välutrustat kök med ugn, fläkt och diskmaskin samt plats för matbord. Stort helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett samt tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare). Bra förvaring i garderobsvägg i hallen. Genomgående ljusa väggar och ekparkett. Populärt läge nära Liljeholmskajen med affärer, service, kommunikationer och Stockholms city. Bra och stabil förening. Välkommen på visning!

Beskrivning

Övrigt

OMGIVNING
Högt och trevligt läge med goda kommunikationer med närhet till både bussar, pendeltåg, tvärbana och T-bana. Promenadavstånd till Liljeholmstorget, Årsta centrum, Hornstull, Midsommarkransen samt fina grönområden. Nybodahöjden har en spännande arkitektur och område ingick i Bomässan 1998. Området är mycket lugnt och barnvänligt utan genomfartstrafik.

I närområdet finns flera trevliga lekparker och fina promenadstråk. Det finns även flera förskolor och skolor. Vid Liljeholmskajen finns en trevlig badbrygga.

Vid Liljeholmstorget finns en stor galleria med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan handel ca 15 minuter resväg bort med bil. Växande Liljeholmskajen börjar nu bli klart och har ett stort utbud av restauranger, caféer och affärer.

KOMMUNIKATIONER
I anslutning till området går buss 134 med hållplats "Nybodahöjden" som går mot Liljeholmen, Östbergahöjden och Älvsjö. I närheten går även buss 160 och 143 som tar dig till bl.a. Liljeholmen, Årstaberg, Gullmarsplan, Älvsjö och Högdalen. Tvärbanans linje som trafikerar Sickla udde - Alvik nås med en kort promenad. Pendeltåg mot Kungsängen, Bålsta, Västerhaninge, Märsta, Södertälje, Arlanda och Uppsala avgår från Årstaberg som ligger på ca 10 min gångavstånd från lägenheten. Även ca 10 min promenad till T-banans röda linje vid Midsommarkransen. Pomenadavstånd till Liljeholmen med T-bana, bussar och tvärbana. Med bil tar man sig snabbt in till Stockholms city och ut på E4/E20.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar BRF Gryningen nr 1 20180514.pdf Årsredovisning BRF Gryningen nr 1 2018.pdf Energideklaration Nybodaringen 101.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nybodahemmet 18, Stockholm kommun, Skattesats 30.54%.

Församling

Hägersten.

Storlek

Boarea 44.5 kvm. Areauppgifter enligt ekonomisk plan.

Rum

1,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

C13/313

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1997
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Gryningen 1
Organisationsnummer: 769602-0937
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C13/313
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

Fastigheten Nybodahemmet 18 bebyggdes 1997 och består av 3 flerbostadshus med adresserna Nybodaringen 97-101. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt.

TV och bredband: Finns via Comhem. Basutbud för Kabel-TV ingår i avgiften.
Internetabonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren. Fastigheten är även ansluten till fibernet. Avtal tecknas separat.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med bastu. Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Föreningens ekonomi

Stabil förening med ordnad ekonomi.
Ingen beslutad avgiftsförändring.

Föreningens renoveringar

Se bifogad årsredovisning.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-12-11
Energiprestanda primärenergital: 135 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 073 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten.

Driftskostnad

353 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 228 SEK
Obligatoriskt tillägg om 228 kr tillkommer månadsavgiften för elförbrukning. Avläsning sker en gång om året.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.64900 %
Andel av årsavgiften: 2.64916 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fantastisk balkong med utgång från vardagsrum/kök.

Bilplats

Parkeringsplats utanför huset. Separat kösystem.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy