Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södra Storgatan 19A, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
135 kvm
Avgift
7 962 SEK / mån
Rum
3 rum

Representabel våning i toppskick m originaldetaljer, stuckaturer, stora rum, balkong & hiss!

Hjärtligt välkommen till en av Helsingborgs absolut läckraste våningar mitt i centrum! Våningen har på senare år genomgått en totalrenovering där originaldetaljerna varsamt bevarats och uppdaterats. Bostadens 135kvm erbjuder idag tre rum och kök men kan enkelt göras om till fyra rum för den som önskar.

Fastigheten uppfördes 1905 av stadsarkitekten Alfred Hellström, som även gjort fasadritningarna till Helsingborgs rådhus, restaureringen av Kärnan, Nicolaiskolan, Handelsbanken på Sundstorget, Slottsvångsskolan samt flera andra av Helsingborgs vackra byggnader. Våningen ligger på andra plan, dit vi kan ta en åktur i Helsingborgs första hiss eller promenera två trappor i det vackra trapphuset. Bostaden bjuder på några av stadens kanske vackraste originaldetaljer, såsom fantastiska takstuckaturer, höga socklar, skjutdörrar, gediget gammalt trägolv, en öppen spis och en underbar kakelugn vilken när det begav sig, byggdes till ett av Skånes alla slott. Vardagsrummet fullkomligt badar i ljus och rymd, som de stora fönstren och takhöjden på 340 cm skapar. Köket är stort och rymmer mycket plats för stora middagar, matlagning och samvaro. Det finns två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, det mindre sovrummet bjuder på helt handgjorda, platsbyggda garderober samt utgång till balkongen där du möts av utsikt över den vackra innergården. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin, god förvaring och har golvvärme. I den här lägenheten njuter du bara av att få vara, det är ett hem av sällan skådat slag.

Bostaden ligger med gångavstånd till hela Helsingborgs härliga utbud av aktivitet vid hamnen, strandpromenaden, butiker, restauranger, Stadsteatern, Dunkers kulturhus och konserthuset för att nämna några. Pendlaren promenerar bara ett par minuter från bostaden, ner till Helsingborg C för att ta dig vidare till din destination med buss, tåg eller båt.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Omar Akkache för med information eller visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy