Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Jenny Linds Gata 9, Fruängen, Hägersten
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
3 120 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostad i fint skick - snyggt kök - bra planlösning

Välkommen till denna mycket ljusa och trevliga lägenhet i fint skick. Bostaden erbjuder ett fint kök med bra arbetsyta och förvaring. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, spisfläkt. Matplats för 4 - 6 personer. Stort rymligt sovrum med god förvaring med garderobsvägg med skjutdörrar. Möjlighet finns att dela av sovrummet till två mindre. Stambytt kaklat badrum. Ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong i sydvästläge med eftermiddag och kvällssol. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick. Här kan ni flytta in direkt.

Bra förening med trevlig innergård. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband. Förråd tillhör lägenheten.

Närhet till service med restauranger, butiker, gym mm och mycket bra kommunikationer med bussar och tunnelbana i Fruängen C och Västertorp C.

Välkommen på visning.

Beskrivning

Hela lägenheten har fint ekparkettgolv.

Hall: Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Målade väggar. God förvaring med garderobsvägg med spegelskjutdörrar samt städskåp. Möjlighet finnas att dela av rummet till två mindre genom att sätta upp en vägg mellan fönsterna.

Kök: Fint kök med bra arbetsyta och förvaring. Vita köksluckor, grå bänkskiva med vitt kakel ovanför. Belysning under överskåp. Köket är utrustat med: Kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn. Matplats för 4 - 6 personer. Vita målade väggar.

Badrum: Stambytt badrum med ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badkar, handfat, spegelskåp med belysning, wc, vädringsfönster.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Plats för soffgrupp, tv-möbel och arbetshörna. Utgång till balkong i sydväst med eftermiddag och kvällssol. Via målade väggar.

Övrigt

OMRÅDE
I Fruängen finns all tänkbar service inom promenadavstånd! Livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek, frisörer, optiker, gym och andra butiker. Här finns även ett flertal trevliga lunchrestauranger, t.ex. välkända Erssons Fisk/Deli Catering & Restaurang. I Fruängen hittar du också Folktandvården och en vårdcentral.

Ett stenkast från Centrum finns Långbro Park med sitt berömda Värdshus och grönområde. I nära anslutning till tunnelbanan finns Fruängens Ungdomsgård. FUG erbjuder allt från musik till dans, spel och café med biljardbord. Här finns även en sporthall och gym. Tunnelbanans röda linje med slutstation Mörby Centrum har sin start i Fruängen. Efter ca 10 min är du på Södermalm och det tar endast ca 18 min in till Stockholms Central. Fruängen är dessutom en knutpunkt för många busslinjer. Buss 173 till Skärholmen centrum och Ikea, buss 144 mot Gullmarsplan via Älvsjö, buss 707 mot Tumba via Kungen Kurva, buss 704 via Huddinge Centrum till Flemingsberg. Nattetid går buss 192 till och från Fruängen. Fruängen har nära till både skolor och ett flertal dagis. Fruängsskolan, Kunskapsskolan i Fruängen.

Dokument (pdf)

Planritningar energideklaration.pdf Årsredovisning 2018.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 57 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

903

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1957

Föreningen

Föreningens namn: Brf Jenny Linds gata
Organisationsnummer: 769607-8778
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 903
Antal lägenheter: 91
Antal lokaler: 16

Föreningen registrerades och förvärvade fastigheten 2002. Föreningen består av 6 flerbostadshus. Föreningen består av 91 lägenheter varav ca 7 hyresrätter samt 16 lokaler som upplåtes med hyresrätt.

Parkering: Det finns 13 parkeringsplatser för medlemmar att hyra. 11st i garage uthyres för 600kr/mån och 2st utomhus uthyres för 200kr/mån. I dagsläget finns det inga lediga platser.

TV och bredband: Kabel-tv och internet via ComHem. En oblligatorisk avgift om 60 kr debiteras för detta.

Gemensamma utrymmen: I port 13 finns övernattningsrum för 4 personer och ett hobbyrum/snickarlokal att tillgå. Föreningen har en gemensamhetslokal som man kan hyra för kalas och fester. I föreningen finns även garage. Flertalet fräscha tvättstugor finns i föreningen i källaren mellan port 9-11. Varje tvättstuga är utrustad med två snabba, stora maskiner, en torktumlare, torkskåp, mangel och torkrum. Cykelrum och barnvagnsrum finns i varje port.

Föreningens renoveringar

2018 Renovering av trappor utomhus

2018 Plattor för utemöbler på gräsyta vid nummer 18

2017 Renovering av samtliga socklar och fasader, inkl tilläggsisolering

2016 Byte av värmeundercentral inkl styr- och reglerutrustning

2015 Stor renovering av lokal

2014 Målning av tak

2014 Nya avloppsrör i garaget

2013 Ventilationskontroll (OVK)

2012 Helrenovering av lokal

2011 Nytt cykelgarage

2011 Ny gräsmatta Gröna Gården

2010 Ommålning av alla trapphusens väggar

2010-2011 Byte av alla fönster

2009 Reparation av trappsteg i alla trapphus

2009-2010 Renovering av lokal

2008 Ny trappa upp till gräsytan + "muren"

2007 Sopsoretering och glassortering

2006 Målning av källare

2006 Ny trappa utanför Jenny Linds Gata 1-3

2006 Snickerilokal

2005 Installation av 3 hål i väggen (Com Hem)

2005 Målning av fönster samt nykitting

2005-2009 Ny tvättutrustning

2005 Nytt uthyrningsrum till medlemmarna

2004-2005 Ny trappa utanför Jenny Linds Gata 2-4

2003-2004 Staket och friggebo

1997 Fasaden putsades

1997-1998 Stambyte och renovering av samtliga lägenheter

1997 Balkongrenovering

Lägenheterna är utrustade med säkerhetsdörrar. Föreningens hus är välskötta.

TV

Via Com Hem

Internet

Via Com Hem

Månadsavgift

Avgift: 3 120 SEK / mån
Ink. Värme, vatten, kabel-tv, bredband.

Gårdsplats/innergård

Underbart lummig innergård mellan husen med stor grillplats och utemöbler.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.97870 %

Bilplats

Balkong i sydväst

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy