Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Västergårdsvägen 7, Stenungsund, STENUNGSUND
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59.5 kvm
Avgift
2 713 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och fräsch tvåa i populära HSB Brf Nyborg

Varmt välkommen till denna fina tvåa högst upp i byggnaden med härligt ljusinsläpp och rogivande utsikt över grönområden.

Med ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service, ligger denna optimalt planerade tvåa. I närheten har du ICA Kvantum, restauranger, skola, och bra bussförbindelser som tar dig till Stenungsund station eller ner till havet samt Stenungstorg som erbjuder allt från shopping, nöjen och restauranger.

Beskrivning

Hall
Varmt välkommen in i den öppna inbjudande hallen! De ljusa väggarna i samarbete med den öppna planlösningen skapar en ljus välkomnande hall. Jackorna hängs av till direkt till vänster när du kommer in i lägenheten.

Vardagsrum
Stort och lättmöblerat vardagsrum. Här ryms den stora soffgruppen, tv och matsalsbord för den som önskar. Ljusa väggar och på golvet ligger ett golv i mörkare nyanser som skapar härliga kontraster till de ljusa väggarna. Här har du även tillgång till lägenhetens franska balkong i söderläge.

Badrum
Badrum med snyggt vitt kakel på två av tre väggar och svart klinker på golvet. Utrustat med massagedusch med vikbara duschväggar i glas, handfat med skåp under och handdukstork.

Sovrum
Sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande nattduksbord med enkelhet. Här finns riktigt gott om förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Ljusa väggar samt en fin fondtapet som går i samma ljusa ton.

Kök
Ljust kök med vita väggar och klinker liggandes på golvet. Utrustat med kombinerad kyl och frys, spis, ugn och diskmaskin. Här finns plats för ett stort matbord för 4 personer som präglas av ett underbart ljusinsläpp från fönstret.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration Västergårdsvägen 7.pdf BRF Stadgar Nyborg 2018.pdf BRF Årsredovisning Nyborg 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stenung 3:237, Stenungsund kommun, Skattesats 34.58%.

Församling

Norum.

Storlek

Boarea 59.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

47

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1958
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag
Ventilationsinspektion: 2019-02-15

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF Nyborg i Stenungsund
Organisationsnummer: 753300-0522
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 47
Antal lägenheter: 75
Antal lokaler: 7

HSB Brf Nyborg ligger i natursköna Stenungsund.

Föreningen äger tre fastigheter Stenung 3:237, Stenung 3:238 och Stenung 3:239, med adresserna Västergårdsvägen 4-10 och 5-13. I dessa fastigheter finns det sammanlagt 192 stycken lägenheter. Fastigheterna har en total lägenhetsyta om cirka 4441,5 kvadratmeter och lokalytan om 71,3 kvadratmeter. I dessa fastigheter finns det sammanlagt 75 stycken lägenheter, 7 lokaler, 23 garage, 43 parkeringsplatser samt 6 besöksplatser.

Genomförda renoveringar:

2018
Uppsättning av Aspiromatick på samtliga soprum för att förbättra ventilationen i soprummen.

Pågående renoveringar:
Förberedelse för ny anslutning av fjärrvärme istället för kulvertbyte.

Övrigt:
Fritidskommitén arrangerar event såsom luciafirande, pubaftonar och grillkvällar.

Förvaltare:
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen och även till viss del den tekniska förvaltningen.
För att bli medlem i bostadsrättsföreningen krävs medlemskap i HSB mot en kostnad av 525 kr/person. Årsavgiften är 300 kr.

Parkering: Bilplats 1: P-plats . Avgift 150 kr/mån.I föreningen finns både 43 parkeringsplatser och 23 garage. Sep.kö för garage hos föreningen.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2019-02-15
Energiprestanda primärenergital: 99 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 2 713 SEK / mån

Driftskostnad

201 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 40 SEK
Elektricitet: 61 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.26499 %
Andel av årsavgiften: 1.26499 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fransk balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy