Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sysslomansgatan 24, 7 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 358 SEK / mån
Rum
2 rum

Unikt funkisboende - Balkong med utsikt mot grönska - Skuldfri Brf

Underbart och unikt boende med stor omtanke för originaldetaljer i perfekt läge med stora fönsterpartier och skuldfri förening. Här finner du en lägenhet med tidstypisk arkitektur och klassisk funkis. Lägenheten presenterar stora rum, generös takhöjd och fantastiska samt originella fönsterpartier som vetter ut mot grönska. Vackra golv i fiskbensparkett, fönsterbänkar i sten samt originalinredning är andra attribut som presenteras i lägenheten.
Vardagsrummet ger dig generösa sällskapsytor med ett stort fönsterparti för fantastiskt ljusinsläpp. Här ges du gott om utrymme att möblera med sällskapsdel och större middagsbord. Från vardagsrummet når du lägenhetens balkong som har ett soligt östläge och utsikt över grönskande Posthusparken. Det mysiga sovrummet har plats att möblera med 160 cm säng samt har ett stort fönster med fri utsikt över grönska. Köket har renoverats i en tidstypisk stil för att passa väl in med den bevarade originalinredningen och det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag. Genomgående finner du en lägenhet i mycket gott skick med vitmålade väggar och mycket bra förvaring.

Välkommen att flytta in i en ytterst välskött förening med gemensam takterrass och fin innergård på husets baksida. Fastigheten är i mycket gott skick och föreningen är skuldfri med stark kassa. Föreningen äger marken.

På Sysslomansgatan 24 bor du mittemellan city, vatten och grönska. Runt hörnet inom 2 minuter finns mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Här passerar även IKEA bussen samt flygbussar till Bromma och Arlanda förbi.
Vid Fridhemsplan finns också ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer samt all tänkbar service. Åhléns, matbutiker och flertalet gym finns precis intill. En minut bort i motsatt riktning når du Kungsholmens vackraste promenadstråk. Längs med Norr Mälarstrand finns populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian samt Orangeriet. I närområdet finns även Kungsholmens Tapas, Mamadou och Petit France. För goda helgbruncher och AW i goda vänners sällskap är nybyggda Hotell Courtyard Marriot med deras restaurang Björk mångas favorit. För utomhushäng med bruncher och luncher i solen tar du dig till boulebar där du även kan spela boule i grönskande Rålambshovsparken.
Precis utanför huset ligger din "egna lilla trädgård" Posthus parken som är en lugn oas med härlig grönska. Alternativt tar du dig 1 minut bort till Rålambshovsparken som förutom boule har volleybollnät, skatepark samt Smedsuddsbadet ifall du vill ta ett dopp i sommarvärmen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy