Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Beckomberga Ängsväg 14, Beckomberga, Bromma
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 757 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömläge med inglasad balkong och uteplats.

Ett av Beckombergas bästa lägen med både inglasad balkong, stor uteplats samt rymlig trädgård. Här finns ett paradis för barn, odlingsintresse, husdjuren eller dig som vill bo i lägenhet och behålla huskänslan. På solig gavel och panoramafönster till grönskan. Även under de mörkaste vintermånaderna när solen står lågt njuter du av det naturliga ljuset, en väldigt viktig faktor för bra livskvalitet. Du släpper tryggt barnen till den närbelägna lekplatsen och ängen. Inomhus finner du en genomtänkt planlösning med den efterfrågade och moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för stora och små vänner vid middagsbordet. Stilsäkert badrum med rymd och gott om förvaring för den inredningsintresserade. Välkomnade modernt kök med bra arbetsytor. Rymligt vardagsrum med utgång till inglasade balkongen och uteplatsen. Två rymliga sovrum med bra förvaring. Klädkammare samt extra förråd utanför lägenheten. En unik möjlighet till ett extra ordinärt läge för dig med krav på ditt boende. Välkommen till trivsamma Beckomberga Ängsväg 14.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.54%.

Församling

Bromma.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

21002

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Markplan med känsla av en halvtrappa.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014-2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Lägenhetsnummer: 21002
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 757 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.68874 %
Andel av årsavgiften: 1.68842 %

Övrigt

Brf Pilblomman är 60 st lägenheter.
Boa om 4611 kvm.
P-platser - 60 st.
Avfallssortering: Miljöstugan är belägen mitt emot Beckomberga Ängsväg 16.
TV, Bredband och IP-telefoni: Bahnhof är leverantör av internet.
Ej fastighetsavgift den 15 första åren för föreningen.

BECKOMBERGA OCH NÄROMRÅDET:
- I Beckombergas lummiga grönska samsas den bevarade arkitekturens mäktiga byggnader av tegel och ljusa putsade fasader med den nya produktionens vackra radhus, parhus samt flerfamiljshus.
- Här finns underbara promenadvägar runt hörnet, i ursprunglig parkmiljö.
- Närhet finns till ett flertal förskolor och skolor: I den kommunala Beckombergaskolan (www.beckombergaskolan.stockholm.se) går barnen tom. årskurs 6.
I den privata Raoul Wallenbergsskolan (www.raoulwallenbergskolan.se) går barnen från 6-årsverksamheten tom. årskurs 9. I Raoul Wallenbergsskolan sker en stor del av undervisningen på engelska. I närheten ligger även Norra Ängby skola samt Nya Elementar. För de lite äldre barnen finns populära Blackebergs gymnasium lättillgängligt.
- I området finns matbutiker, restauranger och goda kommunikationer.
- Värt att nämna är närheten till Bromma Blocks, ett inomhuscentrum med det mesta att önska av butiker. Det är heller inte långt till Vällingby City, ett shoppingcentrum med en mängd butiker, ett flertal restauranger samt banker och T-bana.
- Det är inte långt till bad och fina lekplatser för områdets yngre invånare. På cykelavstånd ligger Norra Ängbys populära lekpark Björklunds Hage, ett härligt parkområde med ett stort utbud av klätter- och gungställningar. Här finns även en 4H-gård där barnen får möjlighet att umgås med gårdens djur.

KOMMUNIKATIONER:
Det är bara några minuters gångpromenad till ett flertal bussar: Buss 113 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Blackeberg - Solna Centrum. Buss 115 - med hållplats vid Bromma sjukhus: med denna buss tar man sig snabbt till Vällingby Centrum. Buss 117 - med hållplats på Spångavägen trafikerar sträckan: Spånga Torg (med P-tåg) - Brommaplan (med T-bana). Till T-bana, Islandstorget, har man en gångpromenad på knappt 15 minuter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy