Länk kopierad!

Visningar

tis 21 jan 17:00 - 17:30
Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!
lör 25 jan 11:00 - 11:30
Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Malmögatan 4E, Eneborg, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69.7 kvm
Avgift
4 721 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Klockren trea med närhet till stadens breda utbud!

Varmt välkommen till Malmögatan 4E och denna charmiga trea om 70kvm på omtyckta Eneborg. Lägenheten är belägen en halvtrappa upp och erbjuder en genomgående disposition. Invändigt finner vi två rymliga sovrum varav det ena med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat fräscht badrum med duschhörna, härligt vardagsrum med stora fönster som inbringar fint ljusinsläpp samt ett praktiskt kök med matplats för 4 personer. Sist men inte minst når vi genom vardagsrummet den härliga balkongen som ligger i soligt västerläge. En välskött bostadsrätt redo att snart ta emot sin nästa ägare!

Här bor man i en trivsam och välskött föreningen med en bra underhållsplan. Från Eneborg har man närhet till ett brett utbud av service och närbutiker. Campus och centrum når man med gångavstånd och busshållplats finner vi runt hörnet.

Sammantaget ett fint och inflyttningsklart boende att trivas i. Perfekt för paret, studenten eller bara den som vill bo riktigt bekvämt och trivsamt! Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnande entré med avhängning direkt på vänster hand. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade. På golvet vilar slipade träplankor i hela bostaden förutom vardagsrummet. Här finns gott om förvaring i form av garderober.

KÖK
Stilrent kök från Ballingslöv, Vita köksluckor, matchande granitbänkskiva och gråsvart kakel som stänkskydd. Utrustning: fullhöjd kyl, fullhöjd frys, diskmaskin, ugn, häll och köksfläkt. Matplats för 4 personer.

VARDAGSRUM
Socialt och modern disponering. Möblera med soffgrupp och skapa ett stort allrum för sociala tillställningar. Från vardagsrummet når vi balkongen. På golvet vilar ett fint Ekgolv.

MASTER-BEDROOM
Stort sovrum med plats för större säng samt annat tänkbart rumsmöblemang. Här finns det gott om förvaring genom flertalet garderober.

SOVRUM 2
Perfekt sovrum, gästrum eller kontorsrum. Rymmer säng, sängbord eller något annat tänkbart.

BADRUM
Helkaklat badrum i fina tidlösa färger. Badrummet är utrustat med Wc, duschhörna, vask med underskåp och spegel. (Renoverat 2015).

BALKONG
Öppna upp en varm sommardag och njut av solen. Perfekt extra yta för mysiga kvällar.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Helsingborgshus nr 2 Årsredovisning-.pdf Brf Helsingborgshus nr 2 Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 69.7 kvm. Enligt säljaren samt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0010

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
En halv trappa upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1944
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 2
Organisationsnummer: 743000-2159
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0010
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Grundutbud från Comhem.

Internet

Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 4 721 SEK / mån

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.56387 %
Andel av årsavgiften: 1.71769 %

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy