Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra Torggatan 8, Centrum, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 394 SEK / mån
Rum
1 rum

Exklusiv bostad i all sin prakt!

Välkomna till Brf Grand Hotell och denna mycket fina och påkostade 1:a med sovalkov. Här bor ni mitt i centrum med dess stadsliv bara en hissfärd ner. Ombyggt 2019 med anor från 1904. Bostaden präglas av genomgående fina materialval där allt går i en äldre stil men är nytt och modernt. Bostaden erbjuder en hall med tre garderober. Vardagsrum och en separat sovalkov som skyls av en skjutdörr i industrilook. Duschrum med klinkerlagt golv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar i Cararra Naturale. Egen tvättmaskin och gott om plats för de vardagliga bestyren. Fantastisk kök i grått från Vedum och maskinell utrustning från Siemens.
Bostaden nås från Grand hotells pampiga entré med en inre foajé. Hissen från markplan tar er upp till plan fyra där lägenheten ligger belägen. Högst upp i huset finns en relax med spa-bad, takterrass, bastu och dusch för föreningens medlemmar att fritt nyttja. Om inte det räckte så finns även i huset, "Grands matsal" med sina 180 kvm med beredningskök och toaletter. Lokalen går att använda till festligheter, kalas, bröllop etc. I de hotelliknande korridorerna finns också ett bibliotek/ lounge man kan sitta och koppla av i. I månadsavgiften ingår 250/100 Mbit bredband och digitalt grundutbud tv.

Nere i källaren finns cykelrum och sopsortering. Till lägenheten finns ett förråd som nås via en låst dörr med tag-system. Utanför entrén på Västra Torggatan finns porttelefon och tag-system för att ta sig in.

Här bor man endast med någon minuts promenad till tågcentralen. Ett stenkast från stora torget där samtliga stadsbussar går ändå upp till universitetet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy