Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 295 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK
Adress
Fänriksvägen 39C, Barkarby, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 720 SEK / mån
Rum
2 rum

Rymlig 2:a med balkong och uteplats

Mycket fin och ljus lägenhet med smakfulla och genomtänkta materialval. Här finns genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och fönster med norrläge precis som man vill ha den för svalare och skönare sovstunder. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för större soffgrupper. Härifrån har du utgång till balkong. Fullutrustat kök med rostfria vitvaror från Siemens. Ovanför arbetsbänk finns snyggt svart kakel som stänkskydd som bryter av på ett stilsäkert sätt. I anslutning till hallen finns både förråd och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, mörkt klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Här finns också arbetsbänk och väggfasta skåp.

Lägenheten var klar för inflytt 2016 och ligger riktigt bra till i Barkarby området med trevlig innergård och gångavstånd till det mesta. Barkarbystaden är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer, naturreservat och alla dess möjligheter. Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, totalt ca 18 000 bostäder om 140 kvarter, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågsstation. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade för området. Här finns även Sveriges första självgående buss.

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 62 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

111

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Markplan med egen ingång från innergård
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015/16

Föreningen

Föreningens namn: Brf Flottiljen 2
Organisationsnummer: 769622-9363
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 111
Antal lägenheter: 67
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Flottiljen 2 har egen webbplats medlemmar https://www.egrannar.se/brfflottiljen2/sida/id/4158/. Här kan du som medlem få information om föreningen och du har möjlighet att på ett enkelt sätt ställa frågor till styrelsen. Hör gärna av dig med synpunkter till styrelsen om webbplatsens innehåll.

Bostadsrättsföreningen Flottiljen 2 ligger i Järfälla kommun i Barkarbystaden. Föreningen består av 67 bostadsrättslägenheter och har utnämnts som en av vinnarna i det som i Järfälla kallas "Byggnadsmärket", dvs utseendet av årets byggnad i kommunen.

Vill du lämna någon synpunkt till styrelsen kan du göra det med ett brev i postfacket hus 7A alternativt e-post brfflottiljen2@gmail.com

Parkering: Parkeringsplats och förråd ingår inte i lägenheten. Förening applicerar kösystem för tillgång.

TV och bredband: Fastigheten har bredband och digital-TV via fiber. Medlemmar väljer själv tjänsteleverantör på https://zmarket.se.

Gemensamma utrymmen: Rum för barnvagnar och rullstolsladdning finns i varje trapphus. Finns ett cykelförråd i nära anslutning till byggnaden, samt cykelplatser med fästen för lås på innergården. Utvändigt sopnedkast för mat och restavfall samt tidningar. Ett källsorteringsrum finns i byggnaden.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade för 2019.

TV

Öppen fiber.

Internet

Öppen fiber.

Månadsavgift

Avgift: 3 720 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Mycket trevlig innergård.

Driftskostnad

294 SEK varav:
Elektricitet: 294 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01230 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats 1: Balkong med trätrall.
Uteplats 2: Trevlig uteplats mot innergård.

Bilplats

62 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 450 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns barnvagnsrum/rullstolsladdning, källsorteringsrum, cykelförråd och förråd går att hyra för 313 kr.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy