Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stadsparken 6, vån 14, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
3 068 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk 2 rok med milsvid utsikt från våning 14!

I hjärtat av Tyresö erhåller ni nu chansen att förvärva en mycket smakfull tvåa som i nyskick.
Känt för sin oerhörda bekvämlighet erbjuds ni här ett hem där livets pussel ska vara enkelt samtidigt som bostaden med moderna och stilrena inslag passar såväl den unga publiken som den äldre. Varmgarage nås från hiss och det går att ta kundvagnen till- och från matbutiken.

Lägenheten är magnifik där en öppen och social planlösning blandas med genomgående hög standard inredningsmässigt.
Formspråket blandar modern minimalism med klassiska detaljer som djupa fönsternischer i sten samt genomgående ljusa och trevliga ytskikt med läckert parkettgolv. Den generösa takhöjden om 2,6 m bidrar även till en luftig känsla. Från den inglasade balkongen på våning 14 har ni magnifik utsikt över kommunen och himlen. Måste ses!

Köket från Myresjö innehar snygga detaljer och erbjuder all maskinell utrustning som kan önskas med gott om lådor och skåp för god förvaring. I anslutning till köket finns även rymd för stor matgrupp.

Vidare når vi vardagsrumsdelen där stora fönsterpartier skänker alla de sociala delarna ett fint ljusinsläpp. Här finns god rymd för större soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak. Från rummet når vi utgången till en väl tilltagen balkong med inglasning som skapar ett extra rum att nyttja året om.

Sovrummet i sobra nyanser innehar praktisk förvaring samt en inredd walk in closet med rymd för förvaring samt säsongens accessoarer.

Det generösa badrummet innehar förutom dusch och kommod även tvättdel med torktumlare samt tvättmaskin. Ovan tvättdel finns en praktisk bänkyta samt överskåp.

Föreningen innehar varmgarage som nås från hiss. I övrigt finns ett förråd i lägenheten om 3 kvm.

Läget är helt optimalt där samtliga boende når direktaccess till Tyresö Centrum med shopping, dagligvaror, restauranger och mysiga fik. Kommunikationerna är oslagbara där ni runt knuten når busshållplatser som tar dig till alla Tyresös hörn såväl som Nacka och Haninge. Pendelbussar tar dig till Gullmarsplan på 19 min samt Stockholm City på 32 min.

I närområdet finns en vacker park, flertalet gym, ishall, simhall, motionsslingor samt på korta avstånd populära utflyktsmål som Alby friluftsområde & Erstaviks naturområde.
Missa inte chansen att förvärva detta utsökta livsstilsboende, ni kommer inte ångra er!

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

HALL:
Med praktisk klinker i grå nyans med hatthylla. Vidare möter klinkern upp emot den genomgående parketten.
Modern fondvägg i blå nyans och vidare vita väggar.

KÖK/VARDAGSRUM:
Köket från kvalitativa Myresjö med slitstark bänkskiva i laminat.
Ovan bänk kakel i vitt samt infällda spotlights.
Diskmaskin, varmluftugn, mikro, fläkt samt kyl/frys. Samtliga vitvaror från Bosch.
I anslutning finns rymd för matgrupp.
I öppen planlösning ett stort och rymligt vardagsrum med god rymd för soffgrupp. Djupa fönsterbleck i sten. Fönsterpartier skänker ljus. Fondvägg i grå nyans.

SOVRUM:
God rymd för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Två garderober samt en snyggt inredd walk in closet.

BADRUM:
Helkaklat med kommod, spegelskåp, dusch, wc, torktumlare, tvättmaskin, väggskåp samt arbetsbänk. Praktiska skåp ovanför tvättdelen.
Vitvaror från Bosch. Klinker i mörk ton samt kakel i vitt.

FÖRRÅD:
Om 3 kvm inrett med en garderob samt hyllsystem.

BREDBAND
I lägenheterna finns fiber från ComHem indraget. Bredbandsabonnemang ingår i månadsavgiften. Varje lägenhetsinnehavare som önskar ha telefoni får själv teckna ett abonnemang hos ComHem. 100mbit/sek.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 59 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

14104

Våning / hiss

Våning 14 av 23.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Övrigt: Direktaccess till Tyresö Centrum.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 14104
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät via Com Hem, 16 kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Fiber från ComHem indraget, bashastighet ingår i månadsavgiften.
Varje lägenhetsinnehavare som önskar ha telefoni får själv teckna ett abonnemang hos ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 3 068 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. El och varmvatten IMD-avgift (individuell mätning) tillkommer om 35:- / mån.

Driftskostnad

375 SEK varav:
VA: 75 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Posten VA avser uppvärmning av kallvatten.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Balkong, inglasad med skjutbara glas.

Bilplats

Garageplats i varmgarage. Till garageplatsen är det separat kö.
Kostnad 1275 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns varmgarage, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy