Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Olof Dalins Väg 18, 4 tr, Kungsholmen-Kristinebergs Strand, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
5 057 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Lena Svartström
Ansvarig mäklare Lena Svartström

Insynsskyddat hörnläge - Balkong i sydost - Vattenvy och grönska

Välkommen till ett fantastiskt boende som bjuder på ett härligt hörnläge med stora fönsterpartier i två väderstreck. Här bor du insynsskyddat samt har en underbar vy mot grönska och sjöglimt mot Ulvsundasjöns vatten.

Lägenheten har en ljus fin planlösning med stort vardagsrum med utgång till balkongen som har ett soligt sydostläge. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng och det andra sovrummet är utmärkt som barnrum eller gästrum. Badrummet är helkaklat och rymligt med plats för tvättmaskin. Genomgående finner du en härlig rymd med ekparkett på golven.

På Olof Dalins Väg 18 bor du direkt invid grönska och vatten. Du når även fastigheten via Kristinebergs Strand vilket gör att du snabbt kan ta dig till strandpromenaden och badbryggorna som sträcker sig hela vägen förbi Hornsbergs Strand.
Här hittar du en oas i storstaden med Kungsholmens bästa och restaurangtätaste strandpromenad samt lättillgängliga promenad- och löparspår som tar dig runt Kungsholmen. Såväl badbryggor och klippbad finns det gott om och varför inte börja dagen med ett morgondopp på sommarhalvåret. Området bjuder på ett aktivt båtliv och har förutom båtklubb även kajakklubb och möjlighet att hyra paddleboard en kort promenad bort. I närområdet finns minigolfbana, Lindhagens galleria med bland annat ICA Maxi, apotek och systembolag samt ett Coop Närlivs invid tunnelbanan. Det finns flertalet av grönskande gårdar, sittbänkar och lekplatser som hör till föreningens samfällighet. Kort promenad till Kristinebergs tunnelbanestation.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy