Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK
Adress
Ljuragatan 10D, Ljura, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
3 196 SEK / mån
Rum
2 rum

Superfin tvårummare utan kompromisser

Smakfulla materialval och en hemtrevlig känsla präglar denna tilltalande tvårummare i nyproducerade Brf Svavelstickan som färdigställdes 2019. Genom gedigna skjutdörrar nås den stora och mysiga balkongen med trivsamt och skyddat läge där vänner kan samlas och umgås. Den moderna öppna planlösningen ger en luftig känsla, ett rikligt ljusinsläpp och passar ypperligt för socialt umgänge. Mycket fint och påkostat duschrum med tvättpelare. I bostaden finns dessutom en väl tilltagen klädkammare som fungerar utmärkt som antingen kontor/gästrum eller lyxig walk in-closet. Lugnt och trivsamt område med spårvagnshållplats och matbutik alldeles runt hörnet. Gångavstånd till Vasaparken och citykärnan. Välkommen hem!

Beskrivning

Entréhall med ekparkettgolv och vitmålade väggar, en garderob samt en stor klädkammare.
Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns duschhörna, vägghängd wc, tvättställ på kommod samt tvättpelare.
Kök med ekparkettgolv, målade väggar och bänkskiva i laminat. Utrustat med induktionshäll, ugn, micro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket, med ekparkettgolv, målade väggar och utgång till balkongen.
Sovrum med ekparkettgolv, målade väggar och garderobsvägg. Utgång till väl tilltagen och mysig balkong.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Ekonomisk plan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Svavelstickan 1, Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 59 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1203

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018/2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX)

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svavelstickan
Organisationsnummer: 769632-8751
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1203
Antal lägenheter: 27
Antal lokaler: 0

Brf Svavelstickan består av 27 lägenheter mellan 2-4 rok (55-93 kvm) och har ett unikt läge i Ljura. Som sista hus längs Ljuragatan är det beläget i parken, med ett fritt läge utan insyn och samtidigt med närhet till kommunikationer. Byggnaderna har en modern arkitektur som samtidigt smälter in i den befintliga bebyggelsen. Unikt med projektet är de härliga, öppna loftgångarna som binder ihop husen. Däremellan bildas ett öppet, grönskande rum med planteringar
och sittgrupper. Dessutom planerar kommunen att bygga en lummig park med både lekplats och grönytor.

Parkering: Föreningen har 14 parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.

TV och bredband: TV och bredband via fiber. Grundutbud för Tv via Telia ingår i månadsavgiften. Avgift för bredband tillkommer.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns barnvagnsförråd och postboxar (placerat i hus A). Det finns även ett fristående miljöhus.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar enligt förvaltaren 2019-06-19

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

TV via fiber, grundutbud via Telia ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband fiber via Telia.

Månadsavgift

Avgift: 3 196 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och kabel-TV (grundutbud). Egen el- och vattenmätare för att slippa fasta kostnader.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.32769 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen har 14 parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.

Övriga utrymmen

I föreningen finns barnvagnsförråd och postboxar (placerat i hus A). Det finns även ett fristående miljöhus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy