Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK
Adress
Södra stapeltorgsgatan 16A, Söder, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36.5 kvm
Avgift
1 987 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 1:a med alkov - trivsamt läge på söder

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 36,5 kvm med trivsamt läge på Söder! Lägenheten har genomgående fina ytskikt och en fransk balkong med utsikt över gården. Här erbjuds ett ett rymligt och modernt kök som ger plats åt matbord, har bra med förvaring samt en fullstor kyl & frys. Vardagsrummet är ljust och känns rymligt, här finns en alkov som gör det enkelt att dela av för "sovrum". Helkaklat och fräscht badrum.
.
Föreningen Brf lagmannen består av endast 17 st lägenheter, är lågt belånad och mycket välskött! Här bor du i ett lugnt och trivsamt område mellan Vallback och Södermalmstorg, med närhet till mataffärer,restauranger och det mesta Gävle stad har att erbjuda. Kort gång- och cykelavstånd till Centralstationen och Högskolan.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hallen har ljusa väggar och mörkt klinkergolv, två stora fasta garderober med överskåp ger gott om förvaring.

Köket har ljusa väggar och mörkt klinkergolv. Här finns varmluftsugn, induktionshäll, kolfilterfläkt, diskho samt kombinerad kyl/frys med inbyggd ismaskin.

Allrummet har ljusa väggar och klassiskt parkettgolv. Här finns en praktisk sovalkov med plats för en 160 cm bred säng och en fransk balkong som vätter mot innergården.

Badrummet är gjort vid stambyte och har kakel/klinkers i ljusa toner. Här finns dusch, wc, handukstork och handfat.

Dokument (pdf)

Planritningar Stagar Brf Lagmannen.pdf Energideklaration Brf Lagmannen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Söder 34:3, Gävle kommun, Skattesats 34.89%.

Församling

Gävle Heliga Trefaldighet.

Storlek

Boarea 36.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

113

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1954

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lagmannen
Organisationsnummer: 785000-1657
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 113
Antal lägenheter: 17
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 181 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-11-17

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband via fiber. Leverantör: Comhem och Gavlenet.

Månadsavgift

Avgift: 1 987 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 125 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.92000 %
Andel av årsavgiften: 3.80000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

4 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Närområde

Allmänt om området: Söder är en stadsdel i Gävle som ligger söder om Gävles centrum. Längs med Södra Kungsgatan som går igenom stadsdelen och runt Södermalmstorg finns en rad olika affärer, restauranger, krogar och pubar.

På Slottstorget brukar man inför varje jul sedan 1966 uppföra en stor julbock. Ett stenkast västerut från Slottstorget befinner sig Gävle slott som är ett fängelsemuseum nu för tiden och hantverkeri.

Här finns även Gävles största gymnasieskola Polhemsskolan. och internationella engelska skolan i Gävle.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy