Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 510 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK
Adress
Kolonilottsvägen 13, Tungelsta/Lillgården, Tungelsta
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
156 kvm
Avgift
5 344 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbart bostadsrättsradhus om tre plan i barnvänliga Lillgården, Tungelsta!

Välkommen hem till Kolonilottsvägen 13, ett vackert bostadsrättsradhus i tre plan mitt i en familjevänlig idyll. Bostaden är nyproducerad med fina och smarta detaljer.

På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även ett kök från Marbodal och ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns tre bra sovrum varav det största med skjutdörrsgarderob och burspråk, ett allrum samt ett badrum med badkar. Högst upp i huset finns en inredd vind med takfönster och fritt utrymme upp till taknocken. Vinden har inretts med mörka takbjälkar och öppen planlösning förutom en avskild del som används som förråd.
På framsidan finns en stenlagd uteplats med förmiddagssol till tidig eftermiddag. På baksidan bjuder den trädäckade altanen och trädgården på eftermiddags- och kvällssol. Dessutom ingår det ett isolerat förråd samt en carport till radhuset.

Radhusområdet vann Haninge arkitekturpris 2018! Läs mer på Haninge kommuns hemsida; https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/haninge-arkitekturpris/
Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C. I den gamla handelsträdgårdsorten Tungelsta finns allt nära till hands, mataffär, butiker, service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter såsom idrottsföreningar, stall och golfbanor. Det är också en ort som utvecklas och växer med nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende. Gå gärna in och läs mer på: https://boitungelsta.se/det-ar-nagot-visst-med-lillgarden-i-tungelsta

Önskar ni en privatvisning är det möjligt om bokning sker ett par dagar innan.

Beskrivning

Kolonilottsvägen 13
Bostaden har genomgående ekparkettgolv i alla rum förutom i våtutrymmen och hall där det är klinkergolv samt vinden som är inredd i efterhand. Väggar är tapetserade i ljusa nyanser av grått förutom våtutrymmen och vind.

Entréplan

Hall
Inbjudande och ljus med god plats för förvaring och avhängning i stor skjutdörrsgarderob samt hatthylla och skohylla.

Kök
Stilrent från Marbodal med vita köksluckor, ljusgrönt kakel, laminatbänkskiva med stenimitation samt diskho. Maskinpark från Siemens (2018) med kyl, frys, induktionsspishäll, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i högskåp och fläkt. Plats för matbord för 4-6 personer.

Vardagsrum
Stort och luftigt med härliga sociala ytor. Plats för både soffgrupp och matbord. Utgång till baksidans altan och trädgård.

Tvättstuga
Smart med beigt klinkergolv och målade väggar i vitt. Tvättstugan är inredd med vit bänkskiva, tvättmaskin och torktumlare (Siemens, 2018), städskåp, väggskåp samt radhusets frånluftsvärmepump (Nibe).

Badrum 1
Trevligt med brunt klinkergolv och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, dusch med duschvägg samt handdukstork.

Övre plan

Hall
Trevlig hall, öppet planlöst till ett fint allrum samt övriga rum på övervåningen.

Allrum
Fint med stora fönster som vetter mot baksidan.

Sovrum 1-3
Ett stort sovrum med vackert burspråk och utsikt mot husets framsida. Bra med förvaringsmöjligheter i en stor inbyggd skjutdörrsgarderob. Två mindre sovrum med förvaring i en respektive två garderober.

Badrum 2
Bostadens andra badrum har grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, handdukstork samt badkar.

Vind
Vackert inredd vind om cirka 40 kvm med laminatgolv, vitmålade väggar samt mörka bjälkar och detaljer. Vinden är öppet planlöst med fri höjd till taknock så när som en avskild del, förråd.

Framsida
Stenlagd/asfalterad framsida med förmiddagssol. Här finns ett isolerat inrett förråd.

Baksida
Trädäckad altan och trädgård med eftermiddags- och kvällssol.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Lillgården 1 BRF Ekonomisk Plan Lillgården 1.pdf BRF Årsredovisning Lillgården 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.01%.

Storlek

Boarea 156 kvm.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

7

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, vattenburen värme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lillgården 1
Organisationsnummer: 769632-4214
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7
Antal lägenheter: 29
Antal lokaler: 0

Parkering: En carport ingår till vardera bostad.

TV och bredband: Via ComHem

Månadsavgift

Avgift: 5 344 SEK / mån
Bostadsrättsinnehavarna svarar själva för utgifter och kostnader för hushållsel, värme, vatten, kabel-TV avgift och bredband utöver grundutbud.

Driftskostnad

2 900 SEK varav:
Uppvärmning: 1 400 SEK
Försäkring: 350 SEK
VA: 400 SEK
Elektricitet: 600 SEK
Övrigt: 150 SEK
Posten övrigt: Larm
Driftkostnaderna är beräknade enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.34000 %
Andel av årsavgiften: 3.34000 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK

Uteplats

Uteplats med trädgård på baksidan med eftermiddags- och kvällssol.
Uteplats på framsidan med förmiddags- och eftermiddagssol.

Bilplats

En carport ingår till vardera bostad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy