Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sandgatan 36, Centralt, Norr, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86 kvm
Avgift
4 090 SEK / mån
Rum
3 rum

Charm, skick, läge och bekvämlighet. Här får du allt!

För dig som söker en lägenhet som är smakfullt renoverad, har en trevlig planlösning, centralt men ändå lugnt läge och bekvämligheter så som bl.a hiss och balkong har nu hittat rätt! Att lägenheten dessutom tillhör en äldre stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter får du på köpet.

Den här lägenheten ligger högst upp i huset med en solig balkong i söderläge och mysigt stadsutsikt över takåsarna på husen bredvid. Ursprungligen är lägenheten en 4:a som senare är omgjord till en 3:a till förmån för ett större kök med köksö och matplats där fokus har lagts på arbetsytor och socialt umgänge. Ett drömkök för dig som uppskattar att laga mat och samtidigt umgås med dina vänner. Inte nog med att köket är riktigt trevligt planerat, det är även väldigt smakfullt renoverat i en varm grå ton med ljusa stenskivor.

Boarean om 86 kvm fördelar sig som sagt på 3 rum och det stora köket varav två sovrum. Hela lägenhetens ytskikt genomgick en helrenovering 2016. Man passade i samband med renoveringen på förutom att ändra kökets storlek att öppna upp väggen mellan vardagsrummet och det stora sovrummet och sätta i dubbla skjutdörrar. Duschrummet är helkaklat med klinkergolv och har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. God förvaring i form av stor skjutdörrsgarderob i ena sovrummet samt en klädkammare där man avsiktligt för kuriosans skull har behållit originalgolvet samt de tapeter som sattes upp när huset byggdes.

Om storleken och läget faller dig i smaken är jag helt övertygad om att det här är en lägenhet som du kommer trivas i. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy