Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 15:30 - 16:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Lövingsgatan 29, Bymarken, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
3 703 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Något utöver det vanliga!

Söker ni en inflyttningsklar lägenhet som lämnar väldigt lite att önska så finner ni detta på Lövingsgatan 29. Ta trappan upp en våning och kliv in i denna välplanerade 2:a om 52kvm, lägenhetens fantastiska ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck gör att den känns större än sina angivna kvadratmeter. Lägenheten totalrenoverades under 2016 där man har behållet den gamla charmen och istället låtit denna smakfullt ackompanjeras av det nya. Eller vad sägs om ett smakfullt helkaklat badrum och ett modernt kök samtidigt som man behållit det mysiga plankgolvet och en charmig serveringsgång mellan kök och vardagsrum, kort och gott någonting man måste uppleva på plats! Från vardagsrummet når man även lägenhetens pärla, den rymliga balkongen, en balkong i österläge med en slående utsikt över Vättern. En perfekt plats att avnjuta morgonkaffet eller helt enkelt se årstiderna förändra utsikten likt en tavla under året.

Brf Sagan 3 är en familjär förening med 7 lägenheter där man snabbt kommer in i grannsämjan. Husets byggår är 1937 men genomgick under 2016 en totalrenovering såväl invändigt som utvändigt. Föreningens egna trädgård nyttjas av samtliga medlemmar och innehar förutom flertalet fruktträd och odlingslådor även en gemensam uteplats på husets baksida, perfekt att avnjuta eftermiddags- och kvällssol på. Fastigheten är även ansluten till Fiber (Wetternet).

På nedre Bymarken bor man med närhet till det mesta, gångavstånd in till centrum med allt vad Jönköping har att erbjuda i form av restauranger, nattliv, livsmedelsaffärer och shopping. Vill man istället bara ha något litet så ligger här både en välsorterad bensinmack och ett bageri. Härifrån når man även efter en kortare promenad, cykeltur eller busstur Jönköpings Universitet. De goda cykelvägarna och bussförbindelserna gör nästan bilen överflödig. Bymarken domineras främst av villor vilket leder till en väldigt lugn bostadsmiljö.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad och funktionell hall där ytterkläderna med fördel förvaras i den väl tilltagna skjutdörrsgarderoben som löper längs ena väggen. Hallen har vita väggar och ett vackert plankgolv.

Kök
Ett rymligt, modernt och välplanerat kök från 2016 med ett modernt utförande med gott om plats för matbord och stolar. De strategiskt planerade fönsterna i dubbla väderstreck bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Här trivs både mästerkockar och middagsgäster!

Vardagsrum
Går man från köket genom den charmiga och tidstypiska serveringsgången når man det ljusa, öppna vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för såväl soffa som matgrupp. Med sina sociala ytor blir detta lägenhetens naturliga samlingsplats. Rummet har vita väggar och en vackert plankgolv.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du bostadens sovrum, som är rymligt, rogivande och harmoniskt med plats för stor säng och strategiskt undangömt i lägenheten för att slippa morgonsolens strålar. Vita väggar och plankgolv.

Badrum 1
Fräscht och smakfullt badrum från 2016 där ingenting har lämnats åt slumpen, försett med ett mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummets inredning består av toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och badrumsskåp.

Balkong 1
Rymlig och underbar balkong med trätrall på grund av balkongens storlek och dess fria läge får man här plats med såväl en soffgrupp som en grillplats om så önskas. Balkongens härliga österläge bidrar till att man har sol hela morgonen och förmiddagen. Här har man även en slående utsikt över Vättern. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 52 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1102

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1937
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: Bostaden helrenoverades under 2016.
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Övrigt: Den mysiga trädgården nyttjas gemensamt av samtliga medlemmar. På trädgården finns flertalet äppelträd och varje lägenhet har tillgång till en odlingslåda om man vill nyttja sina gröna fingrar.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Markvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sagan 3 Jönköping
Organisationsnummer: 769629-9036
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1102
Antal lägenheter: 7
Antal lokaler: 0

Brf Sagan 3 är familjär förening om 7 bostadsrätter. Fastigheten ligger bara någon kilometer från stan, lite på höjden, med strålande utsikt över Vättern. Fastigheten totalrenoverades under 2016 och är nu i mycket gott skick. Att bo i Brf Sagan 3 innebär ett lugnt och skönt boende där medlemmarna har tillgång till en stor gemensam trädgård med flertalet fruktträd, 5 parkeringsplatser med separat kö samt tvättstuga och cykelrum. Föreningen är ansluten till Jönköpings stadsnäts fiber(Wetternet) till detta får medlemmarna dock teckna separata avtal.

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Öppet fiber via Wetternet

Internet

Öppet fiber via Wetternet

Månadsavgift

Avgift: 3 703 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och sophantering.

Driftskostnad

230 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 14.07000 %

Uteplats

Rymlig balkong om ca 8kvm i fritt och i trivsamt österläge. Fantastisk utsikt över Vättern.

Bilplats

5 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett förråd samt del i cykelrum och tvättstuga.
Det finns också en gemensam balkong vänd mot innergården samt en uteplats i trädgården som är
till för alla medlemmar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy