Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högalidsgatan 25, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77 kvm
Avgift
4 153 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Drömlägenhet högt upp i huset med vackra materialval och magnifik utsikt över trädtoppar

Välkommen till denna underbara 3,5:a som är ett boende utöver det vanliga. Detta är ett hem som passar både den som söker sociala ytor tack vare sin luftiga planlösning som ger en härlig atmosfär och för familjen som vill ha många rum. Idag finns här 2 sovrum men med enkla medel kan man få ut 3 sovrum genom att använda rummet där matplatsen finns till sovrum. Lägenheten har varsamt renoverats och här kombineras moderna materialval som tex det vackert renoverade köket med äldre fina detaljer som den fungerande öppna spisen, fiskbensparketten, vackra dörrar och fönster samt generös takhöjd på ett stilsäkert sätt. Genomgående ljusa fina färger, vackra golv och stora fina fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet och det ena sovrummet har man dessutom en magnifik utsikt. Från dessa fönster har man utsikt över trädtopparna på Långholmen och kända landmärken såsom Rådhuset och DN- Skrapan. Sommartid har man även vackra solnedgångar när solen går bortom DN-skrapan på Kungsholmen. Bostaden har en härlig genomgående planlösning där kök, matrum och vardagsrum bildar en harmonisk sammanhållen enhet med tydliga funktioner. Det finns även 2 bra sovrum, ett smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin. Föreningen köpte fastigheten år 2000 och man äger marken (ej tomträtt). Föreningen består av 53 lägenheter varav 3 är hyresrätter och 1 lokal. Det finns även balkonggrupp som undersöker möjligheten att bygga balkong mot innergården. Detta är sammantaget ett boende för den kräsne som måste upplevas på plats!

Adressen är mycket populär i Hornstull och läget ger närhet till allt vad området har att erbjuda, men ändå med lugn och skyddad känsla. Kvarteren har ett flertal caféer, barer och restauranger. I Hornstulls galleria hittar du ett stort utbud av butiker och trendiga barer. Långholmen som ligger några minuters promenad från lägenheten bjuder på utmärkta löpspår och bad på sommaren. Härliga promenadstråk finns utmed Långholmskanalen, Reimersholme eller varför inte åt andra hållet längs med Årstaviken.

Här finns goda kommunikationer med närhet till Hornstulls tunnelbanestation samt busslinjerna 3, 4, 55, 66 och 74 som går i närområdet och tar dig till stadens alla delar. Från Hornstull går även flygbuss som på cirka 50 minuter tar dig till Arlanda Flygplats.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy