Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 250 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Förrådsvägen 18, Huddinge C, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
2 733 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt planerad lägenhet med hörnläge och stor, solig balkong

Accepterat pris! Välkommen till den optimalt planerade 2:a med stor balkong, hörnläge och underbart ljusinsläpp. Här möts ni av ett mycket trevlig bostad i toppskick med centralt läge med närhet till Huddinge C och pendeltåg samt bussar. Bostaden erbjuder lättmöblerade, sociala och öppna ytor med moderna och stilrena materialval i både kök och badrum. Ett utmärkt boende för er med högt ställt krav vad gäller läge och skick. Varmt välkomna på visningarna!

Beskrivning

HALL
Välkomnande och luftig hall med rikligt av förvaring i form av flera garderober samt avhängningsytor.

BADRUM
Det stilrena och smakfulla badrummet nås från hallen. Här erbjuds dusch med glasdörrar, golvvärme, wc, handdukstork, handfat med kommod samt kombinerad tvätt- och torktumlare.

KÖK & VARDAGSRUM
Köket och vardagsrummet ligger gemensamt i en härlig och öppen planlösning som ger rummet mycket goda sociala ytor med plats för många gäster. Utrymme för rymlig soffgrupp och matplats för flera. Goda arbetsytor och gott om förvaring i köket som även är väl utrustat vad gäller vitvaror. Kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt samt integrerad diskmaskin.
Vardagsrummet hörnläge med stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp och rymd. Från vardagsrummet nås den underbara och väl tilltagna balkongen, som enkelt kan möbleras upp med bord, stolar och rikligt av grönskande växter. Soligt läge med sol under dagen och eftermiddagen.

SOVRUM
Väldisponerat sovrum med plats stor säng samt inrett med garderober. Precis som i vardagsrummet så vetter fönstret mot föreningens lugna och vackra innergård.

Övrigt

Centralt belägen vid Huddinge Centrum med sitt utbud av mataffärer, gym, shopping, restauranger, apotek, systembolag m.m. Huddinge station erbjuder fler busslinjer samt pendeltåget som tar er in till Stockholm C på 17min. Huddinge erbjuder rikligt med frilufts- och aktivitetsmöjlighet med flera fina löparspår, parker, badplatser, skidanläggning, idrotts- och simhallar bl.a.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Stadgar

Länkar

Föringens hemsida

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 44 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Moroten i Sjödalen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 91
Antal lokaler: 0

Brf Moroten är ett lamellhus med fem våningar samt ett punkthus med sju våningar. Kvadratsmarta bostäder där alla lägenheter har en balkong eller uteplats med odlingslåda. Brf Moroten ligger utmed Förrådsvägen med närhet till både pendeltåg och buss. Kvarteret får en grön och ljus innergård. Här bor du på naturskönt läge intill Huddinge Centrum med närhet till både service och bra kommunikationer.
Avgiften:
I avgiften ingår värme, vatten.
Parkering
Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten. 900.-/mån
Hushållsel:
Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia och elskåp är placerat i lägenheten. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.
Gemensamma utrymmen:
Cykelrum, rullstolsförråd och sophantering genom underjordiska behållare på gården samt sorteringsrum.
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Ett extra förråd är möjligt att hyra vid behov. Kontakta styrelsen för mer information.
Tv, bredband och telefoni:
Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 87 kronor i månaden för tv, bredband och telefoni, genom ComHem. (2017-09-19)
Ekonomi:
Tilläggsförsäkring för bostadsrätt ingår när du köper en bostadsrätt av Ikanobosad. Förutom en hemförsäkring krävs denna tilläggsförsäkring när du bor i bostadsrätt. Det är bostadsrättsföreningen som tecknar tilläggsförsäkringen så du behöver inte teckna den.
Överlåtelseavgiften står köparen för, ca 1138 kr. Pantsättningsavgift ca 455 kr.

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 733 SEK / mån
Värme, vatten och förråd (för tv och bredband tillkommer en obligatorisk kostnad om 87 kr/mån)

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.22033 %
Andel av årsavgiften: 1.22018 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Väl tilltagen och solig balkong, som enkelt kan möbleras upp med bord, stolar och loungemöbler.

Bilplats

36 garageplatser. Separat kö.

Övriga utrymmen

Vindsförråd om ca 4kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy