Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Geijersvägen 8, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35 kvm
Avgift
1 994 SEK / mån
Rum
1 rum

Bevarad 20-tals charm - Stort kök - sovalkov

Välkommen att flytta in i ett underbart boende med bevarad 20-tals charm och ytterst väldisponerade kvm. Här bor du med ett fritt grönskande läge med stora spröjsade fönster för härligt ljusinsläpp. Lägenheten bjuder en generös takhöjd som bidrar med en fantastisk rymd och på golvet ligger vackra furutiljor i original. Vardagsrummet ger dig generösa ytor att umgås med vänner och familj samt att möblera med större sällskapsdel. I vardagsrummet finns också en mysig sovalkov som gömmer undan sängen (160 cm) vilket gör rummet lättmöblerat. Lägenheten har ett stort och stilrent renoverat kök med plats för middagsbord för 4 personer. Här finns även ett vackert serveringskåp bevarat. I hallen kan du möblera med garderober och badrummet har ljuskaklade väggar med matchande klinkergolv.

Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Välkommen att flytta in i en välskött och populär förening med låg avgift samt bland annat gemensamhetslokal och gästlägenheter. Här finns även en underbar innergård med härlig grönska, uteplatser och grill. På sommaren blir den till en oas där du kan ligga och sola samt njuta av lugnet till såväl frukostar som grillmiddagar. I trapphuset finns gemensamma balkonger där du kan möblera med stolar och bord. I denna trappuppgång finns även en av de stora tvättstugorna som finns i föreningen.

Thorildsplan är i grund och botten namnet på en liten park invid Creutzgatan och Gyllenborgsgatan belägen i Holmiaområdet. Här finns vackra 20-tals fastigheter på charmiga små gator. På Geijersvägen 6 har du nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Kommunikationerna hit är oslagbara med Thorildsplans station (grön linje) som finns 1 minut bort samt Stadshagens station (blå linje) som du når på knappa 5 minuter. Buss 50 går precis utanför dörren och tar dig till Fridhemsplan, Odenplan och hela vägen till Universitetet. Du bor med ett centralt läge med Friskis&Svettis, flertalet restauranger och fik samt all tänkbar service strax över gatan. Fridhemsplan tar du dig till på ca 7-10 minuter och vill du storhandla finns ICA Maxi vid Lindhagens Galleria där du även hittar apotek och systembolag. Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet, volleybollplan mm intill. Från "Rålis" kan du ta dig runt Kungsholmen på härliga promenad- och löparspår ca. 1 mil längs med vattnet. Inom en kilometer når du även underbara klippbad i såväl Fredhäll som Hornsberg.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy