Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Kung Kristoffers Gata 5B, Centrum/Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
103 kvm
Avgift
5 763 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

KOMMANDE!
Välkommen till denna generösa lägenhet belägen två trappor upp i huset med en av områdets härligaste balkonger. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning med stora sociala ytor samt rejäla fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp. Underbar miljö med Slottshagen och Kärnan som dina närmaste grannar.

Lägenheten är fördelat på 103 välplanerade kvadratmeter och erbjuder tre lättmöblerade sovrum, ett stort öppet vardagsrum med plats för matbord. Köket är av äldre standard i tidlös vit färg och kan nås från både hall och vardagsrum. Vidare har vi ett helkaklat badrum med duschhörna och en mindre gäst wc. Tack vare fönster i tre olika väderstreck löper ett fint ljusinsläpp genom hela lägenheten. I övrigt är bostaden genomgående i gott skick men med visst behov av uppfräschning.

Bostaden ligger med gångavstånd till hela Helsingborgs härliga utbud av aktivitet vid hamnen, strandpromenaden, butiker, restauranger, Stadsteatern, Dunkers kulturhus och konserthuset för att nämna några. Pendlaren promenerar bara ett par minuter från lägenheten, ner till Helsingborg C för att ta sig vidare till sin destination.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Alexander Akkache för mer information!

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 103 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

215

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1946
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tornet Västra
Organisationsnummer: 769617-8362
Lägenhetsnummer: 215
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 763 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.81150 %
Andel av årsavgiften: 1.87000 %

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy