Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nordklint 71, Stöten, Sälen, Malung
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
1 926 SEK / mån
Rum
3 rum

Nybyggd fullt möblerad bostadsrätt med fantastiskt läge med ski in/ ski out. Välbyggd och modern bostadsrätt som ändå har den där mysiga känslan av ett fjällboende. Härlig utsikt med stora fönsterpartier. Ett perfekt boende för den som inte vill behöva använda sig av bilen med gångavstånd till restauranger och affärer.
Bostadsrätten består av en rymlig hall med smarta och gedigna lösningar med gott om förvaringsutrymme, klinker med golvvärme och en stor garderob med spegel som innehåller en pjäxtork för fyra par pjäxor, torkskåp och tvättmaskin. Modernt och välutrustat kök med klinker, bänkskiva i rostfritt och integrerad diskmaskin och kyl/frys. Trevlig matsalsdel med dubbel takhöjd och braskamin som ingiver en mysig känsla av ett fritidsboende. Helkaklat badrum med bastu. Sovrum på entréplan och ett stort sovrum på övervåningen om totalt 7 bäddar. Vardagsrum på övervåning med utsikt mot skidbacken. Bostadsrätten har stora förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Två altaner på hela 25 kvm som fångar två väderstreck. 15 km till Sälen flygplats Scandinavien mountain airport som skall stå klar vintersäsongen 2019-2020.
Stöten i Dalarna är Sälenfjällens nordligaste skidanläggning och har länge kunnat stoltsera med den bästa och mest varierade skidåkning Sälen kan erbjuda. Med ett komplett skidsystem och Sälenfjällens högsta fallhöjd på 370 meter, har Stöten länge varit ett alternativ för alltifrån nybörjare till proffs. Vad sägs om extremåkarnas storfavorit Älvan, en svart nedfart som faktiskt är rankad som en av Sveriges fem bästa pister? Självklart finns även utmanande offpist-åkning, samt äventyrsarenor i Stöten Adventure med tävlingsutmaningar för alla åldrar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy