Länk kopierad!

Visningar

sön 23 feb 13:15 - 13:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Frejastråket 6, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
5 530 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Attraktiv 2:a med utsikt över Mälaren och Domkyrkan

Tilltalande 2:a med stor balkong och utsikt mot Mälaren och Domkyrkan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kamin, bastu och helkaklat badrum. Promenadavstånd till Strängnäs centrum. Hiss. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Rymlig entréhall med både garderob samt klädkammare. Entréhallen leder vidare till kök och vardagsrum med öppen planlösning.

Ljust vardagsrum med stora panoramafönster som genererar en fantastisk utsikt mot Strängnäs och Domkyrkan. Stor inglasad balkong i söderläge med markis, möjlighet att kliva direkt ut på gräsmattan.

Trivsamt kök med vita skåpluckor och goda arbetsytor. Utrustning: Spis, spisfläkt, diskmaskin. Inbyggd ugn och mikro. Kyl & frys.

Stort sovrum med plats för garderob. Genomgående parkettgolv. Access till badrum ges både ifrån sovrum samt entréhall.

Generöst badrum med hörnbadkar och bastu. Vitt kakel. Utrustning: WC, handfat, golvvärme, handdukstork. Tvättmaskin & torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar BrfOdenStadgar.pdf Energideklaration Frejastråket 6.pdf BrfOdenÅrsredovisning2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

12/D1

Våning / hiss

Markplan av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2006

Föreningen

Föreningens namn: Brf Oden
Organisationsnummer: 769610-5217
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 12/D1
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 5 530 SEK / mån
Månadsavgift: 5041 kr
Obligatoriska tillägg:
Kabel TV 135 kr
Diverse tillägg 140 kr
Eltillägg: 213
Totalkostnad: 5530 kr.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.72040 %
Andel av årsavgiften: 2.72053 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Uteplats

Stor balkong i söderläge med vacker utsikt mot Strängnäs och Mälaren. Markis. Plats för utemöbler.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy