Länk kopierad!

Visningar

tors 31 okt
Ring för bokning av tid!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK
Adress
Storsjöstråket 14, Östersund, Östersund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68 kvm
Avgift
3 452 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ny och fräsch 2:a vid Storsjöns strand - Storsjöstråket 14

Nyproducerad 2:a från 2018 med genomgående hög kvalité. Egen uteplats, takhöjd på 3,3 m och fransk balkong med en glimt av Storsjön. Mysig innergård. Här kan du välja mellan att njuta av en promenad efter Storsjöns strand eller strosa i stadens centrum.

Beskrivning

HALL
Välkommen in till den öppna hallen som har ett härligt ljusinsläpp från den helglasade dörren i köket. Det är trägolv och vita väggar.

KÖK
Det ljusa och moderna köket har öppning mot både hallen och vardagsrummet. Det är ett fint enstavigt lamellparkettgolv och vita väggar samt en helglasad altandörr ut till uteplatsen. Fräscha vita köksluckor från Ballingslöv och vitt kakel. Snygga bänkskivor i blank komposit sten. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggnads ugn och micro, integrerad diskmaskin och en kombinerad kyl/frys. Alla vitvaror från Husqvarna.

VARDAGSRUM
Ljust och fint vardagsrum som har en härlig rymd med 3,3 m i takhöjd. Här finns plats för både soffhörna och matplats. Det är samma enhetliga golv i enstavigt lamellparkettgolv och vita väggar. Intill ligger sovrummet som har praktiska skjutdörrar som avgränsning mellan vardagsrum och sovrum.

SOVRUM
Ljust och rymligt sovrum med en fransk balkong och walk-in-closet samt garderober. Här är det samma enhetliga parkettgolv och rymd på 3,3 m i takhöjd. Vita väggar och helglasad altandörr samt fönster.

DUSCHRUM
Fräscht och stort duschrum som har klinkergolv med värme och vitt kakel på väggarna. Här finns en rymlig takdusch, tvättställ, handdukstork, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Brf Storsjöstrand 2018 Stadgar Riksbyggen Brf Storsjöstrand.pdf Ritning källarplan, Storsjöstråket.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Framåt 1, Östersund kommun, Skattesats 34.64%.

Församling

Östersund.

Storlek

Boarea 68 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

141001

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015-2017
Övrigt: Inflyttning 2018
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Brf Storsjöstråket
Organisationsnummer: 769627-2470
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 141001
Antal lägenheter: 53
Antal lokaler: 3

Parkering: Garage i källarplan

TV

Grundutbud ingår.

Internet

Via A3 199 kr/mån (ingår i avgiften)

Månadsavgift

Avgift: 3 452 SEK / mån
ingår TV och bredband

Tillträde

Vinter 2019/2020

Driftskostnad

445 SEK varav:
Försäkring: 95 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.60000 %
Andel av årsavgiften: 1.60001 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Egen uteplats med trallgolv. Fransk balkong från sovrummet med en glimt av Storsjön.

Bilplats

Garage i källaren.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd i källaren.
Gemensam tvättstuga för föreningens medlemmar.
Möjlighet till att hyra garageplats, 650 kr/mån. Skoterplats.
Flera cykelförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy