Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekhagagatan 70, Duvkullen, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
4 391 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad markplanstvåa med egen uteplats

Låt oss presentera en mycket attraktiv tvåa belägen på markplan med ett mysigt läge i en lugn miljö. Lägenheten ligger i ett nyproducerat hus från 2017 och erbjuder en modern standard med fräscha ytskikt, tilltalande materialval och full maskinell utrustning. Lägenheten är disponerad på 59 kvadratmeter och inrymmer ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök, ett rymligt sovrum med utgång till uteplats, rymlig entréhall med gott om förvaring och ett fräscht, helkaklat duschrum.

Hela lägenheten genomsyras av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Trivsam atmosfär med begränsad insyn. Uteplatsen är väl tilltagen och vetter mot söder, perfekt att hänga på under sommarhalvåret!

Trivsamt område som präglas av en lugn och trygg atmosfär. Här bor du med goda busskommunikationer och närhet till Ekholmens centrum med dess breda handelsutbud. Med cykel tar det 15 minuter in till stan. Direkt närhet till grönområden och Stångån med möjlighet till långa, härliga promenader och löprundor. För den golfintresserade ligger Landeryds golfklubb endast två kilometer bort.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Så på visningen delar vi inte längre ut några prospekt. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=623702

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy