Länk kopierad!

Visningar

mån 23 sep 17:00 - 17:30
Öppen visning - välkommen!
tis 24 sep 12:00 - 12:30
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Sandmogatan 1a, Strömsbro, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
111.3 kvm
Avgift
6 650 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig gavelfyra i Brf Testebo!

Varmt välkomna till Strömsbro och populära Sandmogatan!
Denna fina lägenhet i markplan erbjuder hela 111 kvm boyta och tre sovrum, dubbla uteplatser och två rymliga badrum med dusch och badkar.
Lägenheten har ytskiktsrenoverats senaste året med nytt golv och nymålade väggar och tak, det är med andra ord bara att flytta in och trivas!
Hsb Brf Testebo är en mycket välskött förening med populärt läge i Strömsbro, nära Testebovallen, badplats i Testeboån och Strömsbroskolan och mysiga Strömsbros Koloniträdgårdar. Här finns även utmärkta kommunikationer via buss in till centrala Gävle inom ett kort promenadavstånd.
I Avgiften ingår även garageplats i länga, och föreningen erbjuder moderna faciliteter som bastu och samlingsrum.

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Gävle kommun.

Storlek

Boarea 111.3 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Hsb Brf Testebo
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 0

Till lägenheten hör ett förråd som ligger i en separat länga. Där finns även ett cykelrum.Tillgång till en gemensam samlingslokal med bastu och övernattningsmöjligheter.
Parkering
Garageplats alternativt parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

TV

Comhem.

Internet

Fiber via Gavlenet.

Månadsavgift

Avgift: 6 650 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.92422 %
Andel av årsavgiften: 2.92422 %

Uteplats

Två härliga uteplatser för solmöjligheter under hela dagen.

Bilplats

Garageplats i länga med fjärrstyrd port ingår i månadsavgiften.

Närområde

Allmänt om området: Strömsbro är en stadsdel i Gävle, cirka 4 km norr om Gävle centrum. Testeboån flyter igenom Strömsbro som har växt upp kring kvarnar och en textilfabrik vid ån. I Strömsbro finns Strömsbro kyrka.

Här verkar idrottsföreningen Strömsbro IF, som bildades 1921. Här finns även skola, ungdomsgård, matbutik och pizzeria.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy