Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / /Utgångspris
Adress
Turebergs allé 47 2 tr, Tureberg, Sollentuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
2 485 SEK / mån
Rum
2 rum

Fin 2:a centralt belägen vid Sollentuna Centrum!

Välkommen till en central 2:a med fransk balkong och bra läge med utsikt mot trevligt villaområde. Lägenheten är välplanerad med trevligt ljusinsläpp och modern och genomtänkt inredning av hög kvalité. Genomgående ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrått. Generöst badrum med snygga gråa klinkergolv med komfortvärme, infällda spotlights i taket samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stor trevlig och prunkande innergård. Centralt och omtyckt område med promenadavstånd både till Sollentuna centrum, Häggviks handelsplats och pendeltågsstationerna i Häggvik och i Sollentuna C. Lokal buss finns och det är promenadavstånd till Edsvikens vatten med bad och båtliv. Nära Järvafältet, Sollentunavallen, sport-och simhall. Lätt och snabbt till Stockholms innerstad eller Arlanda. Låg avgift!

Beskrivning

HALL med parkettgolv och garderob för förvaring.

SOVRUM med parkettgolv och bra förvaring med fyra inbyggda garderober. Stort fönster med utsikt mot framsidan.

BADRUM med vita kaklade väggar och klinkergolv (golvvärme). Utrustat med dusch, WC, handfat och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk med överskåp för förvaring.

Rymlig KLÄDKAMMARE med bra möjlighet för förvaring.

KÖK med parkettgolv och öppen planlösning med vardagsrummet. Gråa köksluckor från Vedum, gråa stora kakelplattor ovan vita laminatbänkar. Utrustat med kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens.

VARDAGSRUM med parkettgolv och stora fönster och fransk balkong. Utsikt mot bakgård och trevligt villaområde.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Turebergs Allé 47.pdf brf lumen stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sollentuna kommun, Skattesats 31.24%.

Församling

Sollentuna.

Storlek

Boarea 44 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

31208

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Våningsplan 2 av 5
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme och luftvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lumen
Organisationsnummer: 769625-3785
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31208
Antal lägenheter: 90
Antal lokaler: 0

Brf Lumen bestående av 90 lägenheter med inflyttning hösten 2017.

Föreningen disponerar både garage- och markparkeringsplatser:
- De 29 garageplatserna ligger i grannfastigheten på andra sidan Turebergs Allé. Garageplatserna kostar 1000 kr/mån.
- Markparkeringsplatserna ligger på andra sidan grannfastigheten mot järnvägen och är 24 stycken. Dessa kostar 500 kr/månad att hyra.

TV

Gruppanslutning mot Telia via fiber och obligatoriskt tillägg på månadsavgiften på 230 kr/månad. Multimediauttag (data/tele/tv). Abonnemang för tv-kanaler utöver basutbud och ip-telefoni tecknas av respektive ägare.

Månadsavgift

Avgift: 2 485 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg tillkommer om 230 kr/månad avseende TV, bredband och IP-telefoni

Driftskostnad

180 SEK varav:
VA: 80 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00959 %
Andel av årsavgiften: 0.95896 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Ingen egen balkong men möjlighet att sitta på stor loftgång i västerläge delad med endast en granne.

Bilplats

29 garageplatser. Går att hyra för 1 000 kr/mån.
24 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy