Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / utgångspris
Adress
Fotbollsvägen 8, Brandholmen/Strandängen, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 331 SEK / mån
Rum
2 rum

Fin hörnlägenhet med inglasad balkong

Ljus och fin hörnlägenhet på tredje våningen med påkostade materialval och stor inglasad balkong i soligt läge. Kök och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch.
Bostaden är ljus och fin med stora fönster och flera fina tillval är gjorda på denna nyrpoducerade lägenhet som stod klar i mars 2019.
Till denna bostadsrättsförening finns p-platser med elstolpe eller carport.

Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restaruranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

Beskrivning

Hall med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Garderob och hatthylla.

Lägenheterna har kök från Kungsäter kök, vitvarorna är från Bosch (kyl, frys, inductionshäll, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, fläkt och vinkyl). Vitlackerad ekparkett från Kährs.

Rymligt badrum med helkaklade väggar och grått klinkergolv och golvvärme Toalett, handfat med vit kommod, infällda duschväggar och handdukstork. Tumlare och tvättmaskin med arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför.

Rymligt och ljust sovrum med garderober.
Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

Ljust vardagsrum med stora fina föntster med utgång till den inglasade balkongen.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun.

Storlek

Boarea 62 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1A310

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Våningsplan 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: 3-5 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX-ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brandholmen i Nyköping 1
Organisationsnummer: 769630-8126
Lägenhetsnummer: 1A310
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0

TV

Bostadsrättsinnehavren ansvarar själva för abonnemang rörande TV.

Internet

Fiber via Open Universe.

Månadsavgift

Avgift: 3 331 SEK / mån

Driftskostnad

750 SEK varav:
Uppvärmning: 300 SEK
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.89000 %

Renoveringar

Tillval:
Klinkergolv i hallen, innerdörrar, inductionshäll och handdukstork.

Uteplats

Stor inglasad balkong i söderläge.

Bilplats

Carport 350:-/mån, separat kö
P-plats med elstolpe 150:-/ mån se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy