Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / eller högst bjudande
Adress
Sveagatan 5, Centralt, Strömmen, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
2 940 SEK / mån
Rum
1 rum

Studiolägenhet intill Strömmen

Denna trivsamma studiolägenhet är belägen i nyproducerade Brf Stinsen med ett bra läge nära Resecentrum, strömmen och city. 44 väldisponerade kvadratmeter som präglas av ett generöst ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Här är allt nytt och fräscht, med fina ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Modern öppen planlösning och mysig balkong i härligt söderläge. Helkaklat duschrum med kombimaskin. Välkommen hem!

Beskrivning

Entréhall med klinkergolv och målade väggar, avhängningsdel och en garderob.
Kök med parkettgolv och målade väggar. Utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, ugn, micro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Här finns även ett städskåp och en garderob.
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket, med parkettgolv, målade väggar och utgång till balkong.
Sovrumsdel i anslutning till vardagsrummet, med parkettgolv, målade väggar och skjutdörrsgarderob.
Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns wc, duschhörna, tvättställ och kombimaskin.

Dokument (pdf)

Stadgar Brf Stinsen.pdf Ekonomisk plan Brf Stinsen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Mässingen 3, Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 44 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1202

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: A1202
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Triple play från Telia

Internet

Triple play från Telia

Månadsavgift

Avgift: 2 940 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.20070 %

Uteplats

Balkong i sydostläge.

Bilplats

Ett gemensamt garage finns i huset, separat kösystem.

Boendeparkering via Norrköpings kommun på gatorna i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy