Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vasavägen 46, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
4 179 SEK / mån
Rum
2 rum

Central och social tvåa med stor balkong och fräscha ytskikt!

Varmt välkommen till denna tvårummare om 65 kvadratmeter i attraktiva Vasastaden. Här finner du en välplanerad, öppen och ljus hörnlägenhet med fönster i flera väderstreck, bra förvaringsmöjligheter, optimal planlösning och sociala ytor. Därutöver erbjuder bostaden ett fint ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här finns ett öppet och socialt vardagsrum där du direkt når balkongen med magisk vy mot Domkyrkan samt takåsarna. Här finns även ett funktionellt och ljust kök med plats för matbord. Lägenheten har ett luftigt stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av walk-in-closet och gediget trägolv. Fräscht helkaklat badrum med dusch, toalett samt tvätt- och torktumlare.

HSB Brf Vasahöjden är en välskött och stabil förening med stabil och god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat källarförråd, cykelförråd, gemensam grillplats. Gångavstånd till Linköping city, Universitetet, Mjärdevi och Universitetssjukhuset.

Här i Vasastaden är det lätt att trivas och läget på Vasavägen är lika eftertraktat som det är fenomenalt - här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Restauranger ligger endast en kort promenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. I området finns matbutiker, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats - perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett högkvalitativt boende i hus med hiss och som vill bo centralt! Tillträde är flexibelt och kan ske omgående om så önskas.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy