Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 590 000 SEK

Visningar

sön 22 sep 12:00 - 12:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Borensvägen 12, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
2 988 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppskick

Renoverad och fräsch lägenhet med balkong i söder. Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Rymligt kök med matplats för sällskap om ca 4 personer. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i högt och fritt söderläge. Sovrum i insynsskyddat läge med gott om förvaring och dörr in mot kök. Helkaklat mycket snyggt badrum med fondvägg i marmor. Tillhörande källarförråd och tvättstuga i huset. Lägenheten är genomgående nyligen renoverad med smakfulla och fina materialval. Bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter i stambytt fastighet. Bra läge med närhet till Årsta Torg, omtyckta Årstaviken med populära promenadstråk, utmärkta kommunikationer, matbutik och ca 10 minuters cykelfärd till Södermalm.

Beskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall som öppnar upp mot lägenheten resterande rum. Plats för avhängning i anslutning till entrén. Säkerhetsdörr är installerad.

VARDAGSRUM
Hemtrevligt vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar. Gott om plats för soffgrupp samt övrig möblering. Balkong i söderläge.

KÖK
Renoverat och modernt kök med gott om plats för förvaring. Vita köksluckor och vitt kakel ovan ekbänkskivor. Maskinellt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för sällskap om ca 4 personer.

BADRUM
Nyrenoverat och toppfräscht badrum med modernt kaklade väggar i grått med fondvägg i mosaik av marmor samt grå klinkers på golvet (golvvärme) och infällda spotlights i tak. Utrustning: Badkar, handfat med kommod, wc och handdukstork samt fönster.

SOVRUM
Lättmöblerad och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Målade väggar, ekparkettgolv och två garderober samt fönster med insynsskyddat läge.

Tillträde enligt överenskommelse mellan köpare och säljare.

Övrigt

OMGIVNING
I Årsta bor du i ett attraktivt område med närhet till både stan och natur. Från Borensvägen är det promenadavstånd till både Södermalm, Gullmarsplan och Årstavikens härliga strövområden, motionsspår och kolonistugor. Det är endast 10 minuters cykelavstånd till Södermalms utbud av kaféer, restauranger, kulturliv och shopping. Dessutom är det inte långt till Årstafältets rekreationsområde, driving range och Enskede Rackethall med badminton och tennishall!

SERVICE/KOMMUNIKATION
Busshållplats till Gullmarsplan finns på Årstavägen med regelbunden trafik (bussar 160, och 168). Vid Gullmarsplan finns anslutning till både tunnelbana, bussar och tvärbana. Med buss tar du dig också snabbt till Liljeholmen och Årstabergs pendeltågstation som är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg och bussar.

Nära Årsta Torg med en unik och vacker 50-talsmiljö där restauranger, affärer, bibliotek, Folkets hus, apotek, m.m. finns.

Några minuter bort med tvärbanan ligger även Globen och Tele 2 arena med sport- och musikarrangemang samt Globen City Shopping.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Brf Ämmern 3 2019

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.68%.

Församling

Enskede-Årsta.

Storlek

Boarea 52 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

3 (1101)

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3 (2 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1945

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ämmern 3
Organisationsnummer: 769628-6140
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3 (1101)
Antal lägenheter: 13
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiklass: F
Energiförbrukning: 158 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Obligatoriskt tillägg för Bredband via Bahnhof 250 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 2 988 SEK / mån

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Driftskostnaden är en uppskattning och beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning. Uppgiven kostnad kan därför komma att avvika.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.69231 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong, läge söder.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i huset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy