Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Algatan 1, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.5 kvm
Avgift
4 218 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vackert, välplanerat, vinnande!

Välkommen hem! Här bor du i en välplanerad bostad med en uteplats i ett underbart läge. Bostadens tilltagna vardagsrum har ett stort glasparti och en utformning av rummet som ger bra med plats för såväl mysig sällskapsdel som en större matplats invid köket för den som önskar. Bra kök med mycket praktisk förvaring och riktigt bra arbetsytor samt access till matplats för 6 personer. Från matplatsen nås den underbara och ombonade uteplatsen, som har utrymme för både en mysig loungehörna och matplats. Sovrummet, som nås från hallen, har bra möjligheter till dubbelsäng för den som önskar. Bostadens badrum är inrett i ljusa och mörka material och har ett fönster. Planlösningen på bostaden ger även bra plats för förvaring i ett stort förråd, som idag används som kontor/klädkammare.

Bostaden är belägen i ett mycket attraktivt läge i Råsunda med knappt tre minuters gångavstånd till Näckrosens tunnelbanestation. Här bor du även med närhet till såväl Solna C som till Sundbyberg C där det finns trevliga butiker, restauranger och caféer. Du har direkt närhet till populära och moderna Tuletorget och Solna Businesspark, med ICA Maxi samt Mall of Scandinavia endast en behaglig promenad bort. Mycket goda kommunikationer med bussar, tvärbana, och T-bana (Näckrosen och Sundbyberg C) samt pendeltåg (Solna C och Sundbyberg C) på promenadavstånd. Med T-bana och pendeltåg når du T-Centralen på ungefär 10 minuter. Fina närbelägna strövområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken, och cykelavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Bromma.

Beskrivning

- Du välkomnas in i hallen med naturlig plats för avhängning. Via hallen nås bostadens sovrum, vardagsrum och kök. I hallen finns bra med förvaring i bostadens förråd, som nås genom skjutdörrar.

- Tilltaget vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som arbetsplats. Vardagsrummets stora fönsterparti vetter mot innergården.

- Bra kök inrett med en blandning av naturliga färger och rostfritt. Köket erbjuder stora arbetsytor och access till möjlig matplats för upp till 6 personer invid fönster. Goda förvaringsmöjligheter i både över-, under-, och högskåp. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikro samt kyl/frys och diskmaskin.

- Från matplatsen nås den tilltagna uteplatsen som har en naturligt skyddad den under balkongen samt en härlig öppen yta som ger en känsla av rymd.

- Det stora sovrummet, med fönster mot innergården, ger plats för dubbelsängen och förvaring i byrå för den som önskar.

- Stilrent badrum med ett bra fönster i högt läge, inrett med ljusa väggar med mörka inslag och mörkt golv. Här finns WC, handfat ovan förvaring, dusch, handdukstork och tvättmaskinen placerad under fönstret.

Kort sagt: En otroligt välplanerad lägenhet med mycket förvaring, en härlig uteplats samt många fönster gör det till ett boende utöver det vanliga!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar (2015-09-15) BRF Årsredovisning 2018 BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 66.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

231135001-0081

Våning / hiss

Markplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Brf Hallen
Organisationsnummer: 716418-6293
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 231135001-0081
Antal lägenheter: 109
Antal lokaler: 3

Parkering: Föreningen har sammanlagt 75 st garage och utomhusparkeringsplatser. Separat kö.
Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Solna stad.
Mer information finns på www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

TV och bredband: TV: Föreningen har ett avtal med ComHem, vilket ger tillgång till ett basutbud.
Bredband: Föreningen har gemensamt bredband från Stockholms Stadsnät indraget i samtliga lägenheter. Kostnaden ingår i månadsavgiften. Uttaget för bredbandet är i varje lägenhet placerat vid det primära telefonjacket. Föreningen betalar för 200MBit/s, både uppåt och neråt. IP-telefoni kan även beställas som tilläggstjänst.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har gemensam tvättstuga, barnvagnsrum och utrymme att förvara cykel. På Algatan 5 har föreningen en bastu med närliggande motionsrum.

Föreningens ekonomi

Föreningen har ej beslutat om några avgiftsändringar per 2019-06-05, löpande bedömningar görs.

Observera att föreningens ekonomi och avgiftsförändringar är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få ytterligare information.

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar att byta portar innan sommaren.
**********
2017 OVK, Tvättstugeutrustning, Markytor
2016 Tvättstugeutrustning
2015-2016 Hissrenovering
2014 Stamspolning, installation ytterbelysning

Månadsavgift

Avgift: 4 218 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-tv, bredband samt obligatoriskt tillägg om 305 kr/mån för el.

Driftskostnad

200 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK

Uppgifterna kommer från säljaren och kan komma att variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.7503 %
Andel av årsavgiften: 0.7492 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uppgift om upplåtelseform och yta av uteplatsen har ännu inte bekräftats av styrelsen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy