Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 700 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vänortsgatan 7, Lillhamra, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 472 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt planerad och balkong i söder

Tillfälle att förvärva en helt ny och optimalt planerad tvårummare i trivsamma Lillhamra. Här kan du uppleva den härliga känslan av att vara den första att flytta in. Lägenheten har en stor balkong som är möjlig att glasa in. Från denna har man utsikt över det lilla torget som kommer att färdigställas under våren samt de fina grönytorna runt Hamre IP. Lägenheten finns tillgänglig för inflytt från och med nu och framåt - tillträde är flexibelt.

Planlösningen erbjuder ett rymligt vinkelkök i anslutning till vardagsrummet samt med utgång till den stora balkongen, ett väl tilltaget sovrum med hel garderobsvägg, ett stilrent helkaklat badrum och ett stort förråd/klädkammare. I det ljusa vardagsrummet finns gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare och hela lägenheten har moderna och ljusa materialval som gör det lätt att trivas.

I Lillhamra bor du i ett av Västerås mest populära områden bland både barnfamiljer och andra som söker en lugn och trygg tillvaro. Här finns natur, friluftsliv, lekparker, fotbollsplaner och promenadstråk precis runt husknuten. Ett stenkast bort ligger busshållplatsen som enkelt tar dig in till city och på cykelavstånd har du både Mälaren och Björnö.

Parkeringsplats med el-stolpe finns att hyra och i månadsavgiften ingår Telia Triple Play.

VÄLKOMMEN HEM.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med gott plats för att hänga av sig ytterkläder. I hallen finns ett städskåp och ingång till ett rymligt förråd samt till badrummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK
Ett välplanerat vinkelkök med generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter.
Den maskinella utrustningen består av följande vitvaror från Siemens: induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.
Köket har vita köksluckor där det fortfarande finns möjlighet att välja handtag, grå laminatbänkskiva och vitt kakel. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Ett ljust vardagsrum med utgång till en stor balkong i söderläge. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Från vardagsrummet når du detta rymliga sovrum med en hel garderobsvägg, vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum med toalett, handfat med kommod, spegelskåp, duschplats med glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare samt väggskåp. Det har snyggt klinkergolv och väggar med vitt kakel.

BALKONG
En stor balkong i söderläge med utsikt över torget som ska färdigställas under våren samt grönområdena runt Hamre IP.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
I lägenheten finns ett rymligt förråd/klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan Lillhamra 2.pdf BRF Stadgar Lillhamra 2.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun.

Storlek

Boarea 64 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

B1302

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Lillhamra 2
Organisationsnummer: 769631-5238
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B1302
Antal lägenheter: 63
Antal lokaler: 1

Parkering: 11 st p-platser i carport - 900 kr/mån
44 st p-platser med el-stolpe - 500 kr/mån

TV och bredband: Telia Triple Play ingår i avgift.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia Triple Play

Internet

Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift: 3 472 SEK / mån
Inkl. värme, vatten samt Telia Triple Play (TV, bredband och IP-telefoni)

Driftskostnad

50 SEK varav:
Försäkring: 50 SEK
Posten "Försäkring" avser Bostadsrättstilläggsförsäkring. Individuell förbrukning av hushållsel tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.36199 %

Uteplats

Stor balkong (möjlig att glasa in) i söderläge med utsikt över torg och grönytor.

Bilplats

11 st p-platser i carport - 900 kr/mån
44 st p-platser med el-stolpe - 500 kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy