Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 12:15 - 12:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kommunalvägen 40, Kvarnbergsplan, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
5 236 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik 3,5:a med uteplats i soligt läge

Varmt välkommen till Kommunalvägen 40!

Här får ni möjlighet att möta denna moderna och unikt utformade 3,5:a med luftiga ytor i attraktiva Brf Kvarnbergsplan. Lägenheten är belägen en halv trappa upp med en generös uteplats i söder och disponeras enligt följande: rymlig hall, fräscht helkaklat badrum, kök med öppen planlösning till vardagsrummet med en dörr till ett vackert glasrum som kan nyttjas som sovrum/hobbyrum/kontor samt två bra sovrum som vetter mot den grönskande innergården. Genomgående ekparkettgolv.

Från Kommunalvägen 40 når ni Huddinge centrum på gångavstånd som erbjuder ett stort utbud av livsmedelsaffärer, butiker, restauranger och annan service mm. Även goda kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar er in till City på ca 15 min. Ett fint boende med en avgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband samt IP-telefoni.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med klinkergolv och god plats för avhängning.

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum med golvvärme, duschvägg av glas samt funktionell bänk för klädvård med överskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Modernt kök i burspråk med öppen planlösning till vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Matplats för ca 6-8 personer samt bra förvaring i över-/underskåp. Vitvaror som:

- Kyl/frys (Bosch -08).
- Spishäll och ugn (Bosch -08).
- Integrerad diskmaskin (Bosch -08).
- Integrerad mircovågsugn (Bosch -08).

VARDAGSRUM
Vardagsrum med öppen planlösning till köket.

GLASRUM
Vackert utrymme med stora glasväggar som ger mycket ljus till utrymmet. Här inryms en 90-säng alternativt om man önskar använda det som hobbyrum/kontor.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och fönster mot baksidan i söderläge. Förvaring i garderob.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Utgång till den härliga uteplatsen i söderläge med stenplattor och gräsmatta.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.89%.

Församling

Huddinge.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

2611

Våning / hiss

Entrévåning
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: Föreningen har utfört en radonmätning som visat på ett medelvärde på 270 Bq (markradon) som ligger över gränsvärdet 200 Bq. Föreningen har nu utökat ventilationen till de bostäder som påverkats och ny mätning kommer ske 2019/2020 för att säkerställa att åtgärderna var tillräckliga. Föreningen bekostar samtliga åtgärder och åtgärderna påverkar inte bostaden i övrigt.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kvarnbergsplan
Organisationsnummer: 769616-6409
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2611
Antal lägenheter: 125
Antal lokaler: 2

Brf Kvarnbergsplan registrerades 2007 med totalt 125 bostadsrätter och en total bostadsyta om 9899 kvm. Föreningen har sedan behållit sina månadsavgifter tack vare husens goda skick. På senare år (2016-2018) har föreningen amorterat kraftigt på lånen för kunna bibehålla en stabil ekonomi vid eventuella sämre tider.

Parkering: I föreningen finns totalt 116 parkeringsplatser, varav 46 är garageplatser.

TV och bredband: Föreningen har upphandlat ett avtal med Telia (Telia Tripple Play) som ger bredband, kabel-tv och IP-telefoni till medlemmarna och som ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en gemensamhetslokal och övernattningslägenhet (mot en mindre kostnad).

Föreningens ekonomi

Stabil ekonomi i föreningen och inga inplanerad avgiftshöjningar. (2018)

Energideklaration

Energiförbrukning: 132 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband. Hastighet: 10 Mbit/s. Bredband, TV och IP-telefon levereras genom Telia fiberlan och ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 236 SEK / mån

Driftskostnad

750 SEK varav:
Försäkring: 250 SEK
Elektricitet: 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.81070 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

En mycket trevlig uteplats i soligt läge med gräsmatta och stenplattor omgärdat av en häck. Här ges plats för flertalet personer att avnjuta sena middagar under sommarkvällar i goda vänners lag.

Innergården är grönskande och mycket barnvänlig (lekplats precis utanför dörren) där det ges plats för barn att leka och umgänge för äldre.

Bilplats

46 garageplatser. Går att hyra för 650 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
43 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
22 carportplatser. Går att hyra för 450 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.
Alla boende är dock garanterade en bilplats.

Övriga utrymmen

Ett separat förråd tillhör bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy