Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / utgångspris
Adress
Ursula Printz gata 3, Porslinskvarteret, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 965 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen planlösning med balkong

På Ursula Printz gata 3 finns denna fina 2:a om 46 kvm attraktivt belägen nära Gustavsbergs hamn. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, sovrum med utmärkt förvaring och plats för dubbelsäng. Stor balkong som vetter mot föreningens innergård. Välutrustat kök samt helkaklat badrum i vitt med dusch och kombinerad tvätt/tork. Nära nära butiker, restauranger och kommunikationer. Välkommen hem!

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

- Plats för förvaring i garderoberna och avhängning av ytterkläder. Hallen leder vidare in mot kök och vardagsrum.

- Välutrustat kök med bra arbets- och förvaringsmöjligheter. Vitvarorna består av kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och integrerad diskmaskin.

- Vardagsrumsdel med fint ljusinsläpp och utgång till balkong som vetter mot gården. Gott om plats för större soffa, soffbord m m.

- Sovrum som utöver dubbelsäng medger plats för ett mindre möblemang och nattduksbord. Bra förvaringsmöjligheter i garderoberna med skjutdörrar.

- Helkaklat badrum i vitt med dusch och kombinerad tvätt/tork. Bra förvaring i vägghängda skåp ovanför tvättmaskin.

Övrigt

OM OMRÅDET
Bostadsområdet i Gustavsbergs Hamn utvecklas nu till en modern småstad med nya bostäder där den kända porslinsfabriken tidigare låg. Här finns också vårdcentral, trevliga butiker, Hemköp, apotek, restauranger och caféer. Lägenheten ligger i direkt anslutning till mysiga Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik och är en nyare del i det centrala Gustavberg. Här bor ni mitt bland fina strövområden, mycket naturskönt beläget med vackra omgivningar och populära vandringsleder längs havet (Tjustviksrundan och Gottholmarundan). Kvarnsjön, på kort promenadväg från lägenheten, är en populär badsjö i närområdet. Värmdös nyaste kulturtillskott; konsthallen "Artipelag" ligger också på gångavstånd från lägenheten. För mer information, se: http://www.artipelag.se/

Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum som erbjuder det mesta av den närservice man behöver: Coop Konsum, flera olika banker, systembolag, apotek, kiosk och frisör för att nämna något. Gustavsbergs Centrum är även knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral. Utöver kommersiell service erbjuds mycket olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. I centrum ligger Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. motionsbassäng, rehab bassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här. Med en kort biltur nås både Mölnvik Köpcentrum och Värmdö Marknad finns på promenadavstånd, eller nås enkelt med buss eller bil. Flera skolor och förskolor ligger i och runt Gustavsberg.

För mer information, se kommunens hemsida: www.varmdo.se

Direktbuss till Slussen (474) går var 5:e minut i rusningstrafik och det tar ca 20-25 min in till stan. Buss 423 mot Medborgarplatsen stannar ett stenkast från bostaden.

Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar, Brf Ranka.pdf Årsredovisning 2018, Brf Ranka.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Gustavsberg-Ingarö.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

81102

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ranka
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 81102
Antal lägenheter: 132
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 62 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2017-06-29

Internet

Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för tv och bredband. Leverantör: Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift: 2 965 SEK / mån
inkl. värme och kallvatten. Obligatorisk avgift om 220 kr/mån för tv och bredband tillkommer.

Driftskostnad

667 SEK varav:
Försäkring: 180 SEK
VA: 167 SEK
Elektricitet: 320 SEK
"VA" avser ungefärlig kostnad för varmvatten som debiteras kvartalsvis. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning. Uppgifterna är individuella och kan variera över tid och ägande.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.54000 %

Uteplats

Solig balkong som vetter mot föreningens innergård.

Bilplats

Garaget med 99 platser delas med grannföreningen, Brf Prunus. Till dessa platser är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, cykelförråd och barnvagnsrum. I föreningen finns även gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy