Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK
Adress
Britas gränd 12, Fullersta - Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79.5 kvm
Avgift
5 334 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och luftig 3:a med inglasad balkong!

Mycket fräsch och luftig 3:a i ett lugnt men samtidigt centralt läge. Det tar ca 10 minuter att gå till Huddinge centrum med dess stora utbud och goda kommunikationsnät. Rummen är stora och väldisponerade. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och ger ett luftigt intryck. Ljusinsläpp från flera väderstreck ger genomgående ljusa ytor. Badrummet är topprenoverat -17 med stilrena och exklusiva materialval. Stor inglasad balkong med infravärme som kan utnyttjas som ett extra rum under stora delar av året. Populär förening med bland annat bastu som medlemmarna kan utnyttja!

Hjärtligt välkomna på visning!

Beskrivning

--Hall
Välkomnande hall med hatthylla, avhängningsplats samt en stående garderob direkt på högerhanden innanför ytterdörren. Vitmålade väggar och linoleumgolv.

--Badrum
Direkt på vänsterhanden finner vi ett stilfullt renoverat badrum från 2017. Vi möts här av golv i ljus marmor, väggarna är beklädda i vitt kakel med vita fogar. Dessutom finns här tvättpelare, handfatskommod, wc, badkar samt ett vädringsfönster.

--Sovrum 1
Väl tilltaget sovrum med vitmålade väggar, linoleummatta, plats för dubbelsäng och skrivbord. Idag finns här 2 st stående garderober.

--Sovrum 2
Ytterliggare ett ljust och generöst sovrum med vitmålade väggar. God förvaring i form av 2 st stående garderober.

--Vardagsrum
Den centrala punkten i lägenheten! Genomgående ljust med fönster i 2 väderstreck, utgång till den inglasade balkongen, parkettgolv och vitmålade väggar. Öppen, social anknytning till köket.

--Kök
Stort och välplanerat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finner vi matplats för 6-8 personer, under fötterna ligger ett ljuslaserat laminatgolv från 2017, skåpluckor, väggar och diskbänken är vita. Kakel ovan arbetsytorna som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av:
-Diskmaskin
-Spis med ugn
-Fullstora kyl och frys

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar 2007 Brf Fullersta Väst.pdf Årsredovisning 2018 Fullersta väst.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 79.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Entréplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1993
Övrigt: Brf Fullersta väst har en mycket bra hemsida med information: http://fullerstavast.bostadsratterna.se

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fullersta Väst
Organisationsnummer: 716420-1514
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 110
Antal lokaler: 0

Brf Fullersta väst är en trevlig förening med goda kommunikationer och närhet till matbutiker samt förskola.

TV

Comhem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet

Comhem. Gruppavtal tecknat av föreningen (220 kr/mån)

Månadsavgift

Avgift: 5 334 SEK / mån
I avgiften ingår: värme, vatten och lägenhetsförråd.

Driftskostnad

520 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK
Övrigt: 220 SEK
Notera att driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på användning. Under övrigt: Bredband via Comhem.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.84984 %
Andel av årsavgiften: 0.85000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Lägenheten:
2017 Totalrenoverat badrum. Ommålat i samtliga rum. Nytt golv i kök.

Föreningen:
2007 Genomförande av energideklaration
2008 Renovering av undercentral
2011 Installation av temperaturgivare i lägenheterna
2013 Målning av fönsterbleck
2016 Uppfräschning av fasad och trädetaljer

Uteplats

Stor inglasad balkong med plats för sittgrupp. Infravärme för att värma upp under årets lite kyligare månader.

Bilplats

Föreningen har ett antal parkeringsplatser som går att hyra:
-Carport
-Utomhusparkering
-Garage

Separat kö tillämpas.

Föreningen har ett antal gästparkeringar.

Övriga utrymmen

Förråd om ca 7 kvm finns på källarplan i huset.
Föreningen har även lokal, bastu samt cykelförråd.

Övrigt

Britas Gränd är beläget i ett mycket trevligt och lugnt kvarter med ca 10 min promenadavstånd till Huddinge centrum där ett stort utbud av affärer och service finns. Här finns även pendeltåg mot Stockholm och Södertälje samt busstorg med linjer både inom och utanför kommunen.

I närområdet finns Hälsans stig samt mysiga naturområden.

Det finns flertalet dagis och skolor i närområdet. Dessa kommunala grundskolor finns i Sjödalen-Fullerstaområdet. För mer information gå in på www.huddinge.se.

Balingsnässkolan (6-14 år)
Hörningsnässkolan (6-12 år)
Ängsnässkolan (6-12 år)
Källbrinksskolan (6-15 år)
Stenmoskolan (6-9 år)
Tomtbergaskolan (6-13 år)

ALLMÄNT HUDDINGE

I Huddinge centrum ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Stora och små butiker samsas vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och i anslutning till stationen en bussterminal. I Huddinge centrum väntar pendeltågen mot såväl Stockholm (ca: 15 minuter) som Södertälje (ca: 20 minuter).

I närområdet finns tennis- och fotbollsplaner. För dem som tycker om att åka skridsko /spela hockey finns Björkängshallen. Gym och bad finns i Huddingehallen. Närhet till Flottsbro som är Storstockholms högsta slalombacke. Flera sjöar med fina badstränder finns även att tillgå.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar (Gömmaren och Långsjön) och en rofylld tystnad. Det finns hela sju naturreservat i kommunen.

Ca 15 min bilväg bort finner ni även Kungens kurva som är ett av Europas största handelsområden. Här finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, Nordens största fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker med mera.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy