Länk kopierad!

Visningar

sön 25 aug 13:00 - 13:30
Öppen visning - välkommen! Anmäl er gärna.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
325 000 SEK / Bud
Adress
Bjursdalsvägen 8B, Boxholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
1 837 SEK / mån
Rum
1 rum

TOPPSKICK MED LÅG AVGIFT

Högst upp i huset finner ni denna superfina 1:a med låg avgift! Lägenheten om 38 kvadratmeter erbjuder en välplanerad planlösning som under 2019 genomgått en smakfull renovering. Hallen är rymlig och i anslutning till hallen finns en fin klädkammare med bra förvaring. Vardagsrummet med ekparkett är inrett med ljusa väggar. Plats för säng, soffa/bäddsoffa, mediamöbel och soffbord. Även badrummet har fått ett lyft då porslinet är nytt. Det stilrena köket med gråa luckor och mässingdetaljer är pricken över i:et. I den låga månadsavgiften om 1837 kr ingår värme, vatten, kabel-Tv, Ip telefoni och bredband 100/100 mbit/s. En bostadsrätt optimal för dig som söker övernattningslägenhet eller ditt första boende. Här är det bara att flytta in!

Stabil Riksbyggen förening med god ekonomi som nyligen utförde relining på sina byggnader. Till lägenheten finns ett källarförråd. Vidare finns tvättstuga, torkrum, och cykelförråd i samma byggnad.

På Bjursdalsvägen bor ni endast några minuters promenad till Boxholms centrum med mataffärer, bibliotek, pizzerior och vårdcentral. Till tågstation är det inte längre 4-5 minuters gångavstånd där goda pendlingsmöjligheter finns till bland annat Mjölby, Linköping, Norrköping och Tranås. I närheten finns även trevliga Timmeröbadet.

Inflyttning kan ske omgående eller efter överenskommelse.Välkomna på visning!

Beskrivning

Hall:
Nyrenoverad hall från 2019 som är inrett med grått klinkergolv och ljusa väggar. I hallen finns en garderob med överskåp. Direkt till vänster om hallen finns en rymlig ?walk in closet? som är inrett med parkettgolv och hyllplan.

Badrum:
Badrummet är delvis renoverat med nytt porslin såsom wc, tvättställ med spegelskåp samt badkar. Inrett med klinkergolv och halvkaklade väggar.

Kök:
Stilrent och smakfull renoverat kök från 2019 med ljusgråa luckor med mässingshandtag. Ovanför laminatbänkskivan sitter det vitt kakel på väggen och under överskåpen finns belysning. Här finns plats för ett litet matbord och stolar. Kökets maskinella utrustning består av integrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll och en kombinerad kyl/frys. Köket är inrett med parkettgolv och ljusa väggar.

Vardagsrummet:
Rymligt rum som även det har renoverats under 2019. Golvet är både slipat och oljad och väggarna är ljusa. Här finns plast för en soffa och soffbord men även en säng. Det går lätt att skärma av sov delen.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar Boxholmshus 2.pdf RBF_Boxholmshus_2-Årsredovisning-2017.pdf Energideklaration Boxholmshus 2.pdf Frågelista Bjursdalsvägen 8 B.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Boxholm kommun.

Storlek

Boarea 38 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

216132002-0000049-09

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1962-1964

Föreningen

Lägenhetsnummer: 216132002-0000049-09
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Via Telia. Tv-paketet Lagom ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Telia, 100-100 mbits/s.

Månadsavgift

Avgift: 1 837 SEK / mån

Driftskostnad

220 SEK varav:
Försäkring: 20 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51958 %
Andel av årsavgiften: 0.52330 %
Reparationsfond: 205 SEK

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Carportplats. Till carportplatsen är det separat kö.
P-plats 2: Parkeringsplats.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy